Sony Xperia Z5 Ultra: Με οθόνη 6.44″ και Snapdragon 820;

Η sony φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει με τα μοντέλα που θα συμπεριλαμβάνονται στην σειρά Ζ5. Μετά τα Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact και Sony Xperia Z5 Premium με 4K οθόνη, οι πληροφορίες τη θέλουν να ετοιμάζει το Sony Xperia Z5 Ultra. Μάλιστα εμφανίστηκε σε online κατάστημα στην Ινδία.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες μιλούν για οθόνη 6.44 ιντσών 4Κ, τον επερχόμενο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB. Περιμένουμε το γνωστό OminBalance design και πολύ μικρά πλαϊνά bezel. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, όσοι θέλουν Snapdragon 820, 4GB RAM και κανονικό μέγεθος πρέπει να περιμένουν μέχρι το Xperia Z6.

Το ινδικό website αναφέρει ως ημερομηνία ανακοίνωσης 23 Δεκεμβρίου κάτι που μοιάζει πολύ κοντά και δύσκολα πιστευτό, αν και θα μπορούσε να γίνει η ανακοίνωση Δεκέμβριο και να κυκλοφορήσει το 2016, όταν θα είναι έτοιμος ο Snapdragon 820. Τέλος, υπάρχει και μια ενδεικτική τιμή η οποία είναι γύρω στα 725 δολάρια.

Εμείς όμως κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για τις παραπάνω πληροφορίες.

Sony Xperia Z5 Ultra: Με οθόνη 6.44" και Snapdragon 820;, Sony Xperia Z5 Ultra: Με οθόνη 6.44″ και Snapdragon 820;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stergios

Μάλλον ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το z ulta μου με τον διάδοχο του…

Ιωάννης jb

Ετσι και βγάλει ένα τέτοιο η sony που θα εχει καλή κάμερα με φλας και οχι οπως το πρώτο ultra που δεν είχε, λίγο πιο καλά περιθώρια οχι όπως τα τραγικά του z ultra! και να εχει πάνω sd820, 4 γιγα ram και 4k ανάλυση….
Θα βλέπω αυτους με τα note και θα τους κάνω χάζη…. για το πόσο κατώτερο θα είναι το notaki τους… χαχαχαχα!!!

Chris_BMW

Εγω εχω I pad air 2! Ούπς sorry κινητό ειναι;😂

Αλέξανδρος

@Ιωάννης jb δεν είναι τραγικά τα περιθώρια πάνω και κάτω ( λίγο μεγάλο το κάτω αλλά δεν είναι κάτι το ενοχλητικό γιατί το κινητό ούτως η άλλως είναι τεράστιο ) αλλά η κάμερα σίγουρα είναι ψιλό τραγική. Επίσης η Ram δεν είναι ούτε δύο αλλά 1695 mb και υπάρχει λόγος που το λέω αυτό ( και μην το πάρεις σαν υπερβολή ) είναι γιατί δεν μπορεί να κρατήσει πολλές εφαρμογές ενεργές στο background με αποτέλεσμα τουλάχιστον εγώ να βάλω ένα ram manager για να σώσω την κατάσταση.

Τώρα για τον διάδοχο του θηρίου μας όλο ακούμε και όλο δεν βλέπουμε. Περιμένω να είναι αντάξιο με το πρώτο είτε σε σχεδιασμό είτε σε επιδόσεις ( το έχω λιώσει το καημένο ).
Στα μείον σίγουρα αν ισχύει ότι η ανάλυση θα είναι 4k γιατί αναρωτιέμαι τη θα γίνει από μπαταρία και πάχος ( τα 6.5 χιλιοστά το κάνουν πολύ ωραίο αισθητικά ) και σίγουρα από επιδόσεις γιατί και την cpu αλλά και την gpu θα τα κουράζει παραπάνω.
Θα ήθελα να παραμείνει στην ίδια ανάλυση γιατί αυτό είναι εργαλείο δουλειάς και όχι fashion phone για επίδειξη.
Πάντως για να μη μακρηγορώ, μακάρι να βγει και να μην είναι πάλι φήμες.

Panos

6,5 inches κινητό ενταξει το τερματισαν στην Sony, μιλαμε για εταιρία ανέκδοτο

One

Και μονο που βλεπω τη φωτογραφία καταλαβαίνω οτι ειναι fake. Ολες οι fake συσκευές την ιδια φωτογραφία εχουν.

Παραξενος

Το μοναδικό κινητό/ τάμπλετ/ ανεμοθραύστης/ ρακέτα παραλίας στην προνομιακή τιμή των 724,99 ευρώωωω!!

Chris_G

Όσοι σχολιάζετε αρνητικά έχετε και την επιλογή να μην το αγοράσετε έτσι μην το ξεχνάτε… Σε κάποιους τους άρεσε το μέγεθος αυτό και το αγάπησαν και δεν το αλλάζουν, γούστα είναι αυτά. Σταματήστε να βγάζετε hate σε ότι δείτε

Ιωάννης jb

Αλέξανδρε άκου λιγάκι, αν βγει με 4k…. στην ουσία θα είναι μια fhd η οποία εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάλυση θα γίνεται 4k…. Σε photo, σε βίντεο, και όπου αλλού σου χρειαστεί….
Ο ραμ μαναντζερ είναι αποδεδειγμένο οτι περισσότερο κακό κάνει παρά καλό…
Η ram που λες οτι δεν είναι 2gb και είναι 1700mb.. πρέπει να ξέρεις οτι ετσι είναι σε όλα τα κινητά… Και είμαι σίγουρος πως με τη τελευταία εκδοση λογισμικού έχει γίνει ακόμα πιο κακή η διαχείρηση τις, λόγο κακού λογισμικού.. πάλι καλά να λες διότι η sony εχει κάνει αρκετά καλή δουλειά με αυτό, (ετσι πιστευω διότι εχω εμπειρία απο άλλα xperia z) να ξέρεις οτι υπάρχουν και χειρότερα!!

Stergios

Λοιπόν όταν πας σε μεγάλη οθόνη η εμπειρία χρήσης είναι απόλαυση.Για όσους το έχουν τολμήσει μπορούν να με καταλάβουν και σίγουρα δεν μπορούν να συμβιβαστούν με οτιδήποτε μικρότερο κυκλοφορεί στην αγορά.😉 Αφήστε μας να πέρνουμε εμεις τις ρακέτες και τις παντόφλες και πάρτε εσείς κανά 4 σε οθόνη να βολέυεστε..😂

Αλέξανδρος

@Ιωάννης jb φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί. Ειδικά με τον Ram manager αυτό που λες είναι τελείως άκυρο γιατί σε κινητά ας πούμε με λίγη ram όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι δεσμεύει η εφαρμογή όσοι χρειάζεται, με αποτέλεσμα αν τρέχει και άλλη εφαρμογή παράλληλα ή πάει να ανοίξει να βλέπεις lag ή να κρασάρει το παιχνίδι λόγω έλλειψης ram. Το θέμα με τον διαχειριστή μνήμης είναι ότι η τον δουλεύεις στα άκρα ( όπως εγώ ας πούμε ) π.χ. για foreground apps το έχω ρυθμίσει όταν πέσει κάτω από 20mb τότε να κόβει τις εφαρμογές όπως το ίδιο αντίστοιχα και για τις κρυφές ( Hidden apps ), ενώ αντίστοιχα σε Default και mid ρυθμίσεις ανεβαίνει στα 40mb. Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις και δε λέω ότι είναι σωστό να το δουλεύεις συνέχεια στους κόφτες αλλά όταν χρειάζεσαι ram ή όσες περισσότερες εφαρμογές στο background αναγκαστικά το κάνεις ( φυσικά εξαρτάται από τον χρήστη ). Επίσης όλα τα κινητά ή tablets όταν είναι 2gb ram αφήνουν 1800+mb για τον χρήστη ( έχω το lg g pro και το lg g pad 8.3 και τα δύο με 2gb ram και όσα έχω δει με 2gb εκεί είναι περίπου ). Ακόμη και αυτό το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.