Sony Ericsson W890i | Πετάξτε τα MP3

, Sony Ericsson W890i | Πετάξτε τα MP3Πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων το νέο Walkman phone της Sony Ericsson, το W890i. Ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του W880i, το νέο W890i είναι ιδιαίτερα λεπτό και καλαίσθητο. Διαθέτει πολλές νέες λειτουργίες και σίγουρα θα κάνει τις καρδιές των μουσικόφιλων να χτυπούν δυνατά.

Η νέα Walkman συσκευή της SE προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου τόσο από τα στέρεο ηχεία που διαθέτει όσο και από τα στερεοφωνικά ακουστικά. Επίσης, η συσκευή διαθέτει Walkman Player 3.0, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Walkman, η οποία προσφέρει άμεση αναπαραγωγή καθώς και πλοήγηση στη μουσική ανάλογα με τη διάθεση του χρήστη. Οι μουσικές δυνατότητες του τηλεφώνου όμως δεν τελειώνουν εδώ. Με την λειτουργία SensMe μπορείτε πλέον να ακούτε τα τραγούδια σας ανάλογα με την διάθεσή σας, καθώς η συσκευή τα ταξινομεί αυτόματα επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε λίστες μουσικής που σας ταιριάζουν κάθε φορά. Επίσης μέσω της λειτουργίας TrackID μπορείτε να ενημερωθείτε για τον καλλιτέχνη του τραγουδιού που ακούτε εκείνη την στιγμή στο ραδιόφωνο.

Δείτε το βίντεο με το W980i στα χέρια μας.

Το Sony Ericsson W890i όμως δεν διαθέτει μόνο μουσικές δυνατότητες. Η 3.2Megapixel ενσωματωμένη κάμερα σας επιτρέπει να αποθανατίσετε και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πολύ καλή ποιότητα. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας 3G μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να τσεκάρετε τα email σας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Sony Ericsson W890i έρχεται μαζί με κάρτα μνήμης 1GB και στοιχίζει κάτι λιγότερο από 400 ευρώ.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]

Reviews Satio Sony Ericsson Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio, Πλοήγηση στο μενού

Γεύση από το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio με τις εξαιρετικές φωτογραφίες των 12 Megapixel. Χρησιμοποιούμε το λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th μέσα από το UI (User Interface) της Satio. Πέντε κεντρικές οθόνες (tabs) κυλάνε πάνω στην οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και δέχονται shortcuts εφαρμογών, bookmarks και contacts. Πλοηγούμαστε στο ίντερνετ με τον ενσωματωμένο browser […]

Smartphones Satio Sony Ericsson Satio SonyEricsson

Sony Ericsson Satio, Δείγμα βίντεο και φωτογραφιών

Δοκιμάσαμε την κάμερα του Sony Ericsson Satio. 12 Megapixel είναι αυτά και οι προσδοκίες μεγάλες. Στην υψηλότερη ανάλυση τραβάει φωτογραφίες 4000×3000 pixels και βίντεο 640×480 pixels. Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές με πλούσια χρώματα και έντονο το στοιχείο του βάθους. Τα βίντεο έχουν πολύ καλά χρώματα και η μετάβαση από σκοτεινές σε φωτεινές σκηνές είναι […]