Σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη του Mate 20 Pro την κάνει πράσινη στις άκρες

σοβαρό πρόβλημα mate 20 pro πράσινη άκρες, Σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη του Mate 20 Pro την κάνει πράσινη στις άκρες

Όλο και περισσότεροι κάτοχοι του Mate 20 Pro κατακλύζουν forums αναφέροντας πρόβλημα με την οθόνη η οποία πρασινίζει στις άκρες, με τη Huawei να μην έχει πάρει ακόμα θέση σχετικά με το τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα καθώς και τις πιθανές λύσεις.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται κυρίως όταν το background είναι γκρι σκούρο ενώ σε άλλες περιπτώσεις όταν έχει λευκές αποχρώσεις και σχετίζεται ακόμα και με τη φωτεινότητα της οθόνης η οποία πρασινίζει έντονα στις άκρες της. Οι χρήστες αναφέρουν ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στα Mate 20 Pro που έχουν οθόνη κατασκευασμένη από την LG ενώ όσα έχουν οθόνη από την εταιρεία BOE δεν παρουσίαζουν το παραμικρό.

Υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν ότι η εμφάνιση του πράσινου χρώματος γίνεται όλο και πιο έντονη όσο περνάνε οι μέρες και ενδεχομένως να έχει να κάνει με την κόλλα που χρησιμοποιεί η Huawei στην οθόνη, με τους κατόχους των Mate 20 Pro να έχουν ήδη φτιάξει το hashtag #gluegate. Πρέπει να αναφέρουμε πως το πρόβλημα αυτό έχει εμφανιστεί και σε άλλα smartphone στο παρελθόν.

σοβαρό πρόβλημα mate 20 pro πράσινη άκρες, Σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη του Mate 20 Pro την κάνει πράσινη στις άκρες

Τέλος, υπήρξε μια τοποθέτηση σχετικά με το πρόβλημα αυτό, με τη Huawei να ξεκαθαρίζει πως η δήλωση αυτή έγινε από έναν Community Forum Manager της Huawei στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι από την ίδια την εταιρεία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας και να μάθουμε τι προκαλεί το πρόβλημα στην οθόνη αλλά και το τι πρέπει να κάνουν όσοι το αντιμετωπίζουν.

σοβαρό πρόβλημα mate 20 pro πράσινη άκρες, Σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη του Mate 20 Pro την κάνει πράσινη στις άκρες

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Ωχ τι είναι τούτο πάλι;;; χαχαχαχα! Η ΑΙ το κάνει —> αντίποινα… 😂😂😂😂

Sakis_a

Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι πρόκειται για πανίσχυρη συσκευή. Αλλά τόσο ισχυρή που να μοιάσει στον HULK δεν το περιμέναμε… Παρεμπιπτόντως, κάτοχος κι εγώ του MATE 20 Pro σε μαύρο χρώμα, αγορά από Mediamarkt με οθόνη LG. Απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα

Blats

τώρα θα βγει η Huawei και θα πει αλλάξτε φόντο….βάλτε ένα πρασινακι και θα είστε τέλειοι!!😂

Panos ®

1050€ με τόσο σοβαρό πρόβλημα quality control. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους…

NtinosMD

και ποιος ειναι ο κατασκευαστης; LG … μαλιστα….

Κινητομανής

Και κλασικά, ένα πάρα πολύ γνωστό ελληνικό σάιτ του χώρου, ακόμα να βγάλει τη συγκεκριμένη είδηση. Τυχαίο ότι την προηγούμενη βδομάδα εκπρόσωπος του εν λόγω σάιτ συμμετείχε σε ιδιωτική παρουσίαση-promotion από εκπρόσωπο της Huawei Greece; Τυχαίο ότι στο σάιτ υπάρχει ξεχωριστό section για τα Honor; Μπα, όχι μωρέ, σύμπτωση θα είναι.

John Real

Όποιος κάνει γυφτιές και αντί να πάρει AMOLED από την Samsung παίρνει από προβληματικές εταιρείες όπως η LG αυτά παθαίνει.

ΚώσταςD.

Κινητομανής μια ματιά που έριξα μόνο το techblog την εχει. Για ποιο σάιτ μιλάς; Πες μας…

Peat

Σε μενα παντως εως τωρα η οθόνη δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα και το δουλεύω επαγγελματικά.

Κινητομανής

ΚώσταςD: “το τηλέφωνό μου”. Και ο νοών νοείτω…

Darth

η lg δινει πονο βλεπω………. γενικος amoled ακομι πασχουν (και ας εχουν φτασει σε καλο επιπεδο)

Panos ®

Η αμήχανη στιγμή που αποφεύγεις συσκευές της LG, αλλά σε κυνηγάει ακόμα πιο αν πάρεις Huawei…

Panos ®

Η αμήχανη στιγμή που αποφεύγεις συσκευές της LG, αλλά σε κυνηγάει ακόμα κι αν πάρεις Huawei…

Φωτης

John Real@ κ η Samsung στα s8 αν θυμάσαι ειχε ροζ οθονες σε αρκετα μοντέλα..Κ στα note 9 λιγο το ποσοστο βέβαια διάχυση φωτος δεξια αριστερα στην ένωση της οθονης..

Vaskor

Μεγάλο φάουλ. Πλήγμα αξιοπιστίας σε μια ανερχόμενη εταιρεία που στόχο έχει την πρωτιά. Κοστίζει πολύ τέτοιο πρόβλημα, σε πολλούς τομείς.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

καλο! θα μοιαζει με gaming phone !

DIMITRIS

Ηρεμηστε ρε αμεσως να κραξετε. Τα Samsung δεν ειχαν θεματα με οθόνες μπαταρίες κτλ?

Jem

Για ακομη μια φορα επιβεβαιωνομαι..ολα γυριζουν boomerang..την πατησε..δεν φταιει η lg αλλα η ερασιτεχνια της huawei να προλαβει να βγαλει πολλα κομματια χωρις να κανει σωστο καλιμπραρισμα στις οθονες της!!

Petros

LG bootloop στις πλακέτες, τωρα έβαλε το χερακι και στις οθόνες,.. με 1050 ευρώ που έβγαλε η huawei πως θα χτυπήσει Νοτe και iphone με τέτοια κρούσματα?

vasiliSΝ9

@Φωτης καμία διάχυση φωτός στο Note 9 και κανένα ροζ στο S8 (έχουμε και τα 2 στο σπίτι). Αντίθετα ότι προβλήματα έχουν βγει σε Pixel 2XL, iPhone Xs και τώρα Mate 20 είναι οθόνες της LG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.