Samsung Galaxy S7: Η Samsung διαβεβαιώνει ότι είναι ασφαλές

Η Samsung μέσα στην εβδομάδα προχώρησε σε διακοπή της παραγωγής του Samsung Galaxy Note 7 και κάλεσε τους κατόχους του να το απενεργοποιήσουν και να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν. Το φιάσκο του Note 7 μπορεί να της κοστίσει έως και 17 δισ. δολάρια.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές όμως, το κόστος δεν θα είναι μόνο οικονομικό, αλλά θα πληγεί και η αξιοπιστία του brand της. Ειδικά μετά την δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια να βγάλει ένα ασφαλές Samsung Galaxy Note 7, θα είναι αρκετοί εκείνοι που μπορεί να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στη Samsung.

Μπορεί το πρόβλημα να είναι της σειράς Note, όμως είναι λογικό και οι κάτοχοι άλλων σειρών να ανησυχούν μήπως επηρεάζονται και οι δικές τους συσκευές. Γι αυτό η Samsung ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα σε κατόχους του Samsung Galaxy S7 (και Samsung Galaxy S7 edge) διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι συσκευές τους είναι ασφαλείς, ότι δεν επηρεάζονται από το πρόγραμμα ανάκλησης και ότι μπορούν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν κανονικά.

samsung galaxy s7 safe, Samsung Galaxy S7: Η Samsung διαβεβαιώνει ότι είναι ασφαλές

Από τη στιγμή που απέτυχε με το Samsung Galaxy Note 7, ο τεχνολογικός γίγαντας επενδύει περισσότερο στο Samsung Galaxy S7 και είναι αναμενόμενο να κάνει κινήσεις όπως η παραπάνω, προκειμένου να καθησυχάσει τους χρήστες. Παράλληλα, εμείς περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να δούμε τι έφταιξε τελικά στο Note 7.

samsung galaxy s7 safe, Samsung Galaxy S7: Η Samsung διαβεβαιώνει ότι είναι ασφαλές
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Η Samsung απεδειξε δυο φορες οτι ειναι τραγικη εταιρια..Δυο φορες χωρις τους απαραιτητους ελεγχους..Να της εχεις εμπιστοσυνη?Βγαζει ναυαρχιδα με θεμα,κανει ανακληση και μετα ξανα τα ιδια…Ο κοσμος γελαει και κλαιει με τα χαλια της και καλα κανει και χανει την εμπιστοσυνη του προς την Samsung και ακομα καλυτερα θα κανει αν δεν της ξαναεχει εμπιστοσυνη ποτε ξανα που το βρισκω απολυτα φυσιολογικο..

kostas

@antonis σιγα ρε φιλε για ενα κινητο θα σταματησουν να εχουν εμπιστοσύνη στην samsung. τοσα αυτοκινητα που τα κανουν ανάκληση τι παει να πει δεν θα ξανα αγορασει ο κοσμος απο την ιδια εταιρια?εδω ολοκληρες porche βγαινουν για ανακληση,μηπως ειναι μουφα αυτοκινητα??

Λευτερης

#antennagate. Το θυμασαι αυτο; Ξερεις ποια ηταν η απαντηση της Apple: “You are holfing it wrong”
#bendgate Αυτο το θυμασαι; Δε θυμαμαι να εγινε κατι ηι αυτο
Τα δεκαδες iPhone που εξεραγησαν ή καηκαν;
Αλλα φανταζομαι η Apple ,δεν ειναι τραγικη ε;

Η Samsung εκανε οντως τραγικο λαθος με το Note και ειδικα με τη διαχείριση του λαθους. Η ανακληση επρεπε να γινει αμεσως και δεν επρεπε να βιαστει να βγαλει το κινητο στην αγορα για να προλαβει το iPhone. ΑΛΛΑ το οτι εκανε ανακληση ηταν σοβαρη κινηση και αυτο θα κανει καλυτερο το S8 και σιγουρα πιο ασφαλη τα μελλοντικα Samsung. Το κακο ειναι οτι καταφερε να καταστρεψει τη φημη της καλυτερης σειρας κινητων στην αγορα. Το Note μεχρι σιγουρα δεν ειχε ανταγωνισμό. Μεχρι και η Apple δημιουργησε τη σειρα Plus μηπως και φτασει τα Note. Ματαια ομως

Paul

Οποίος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι λέει μια παροιμία

vasilist

Γειά διάβασα χτες σε ένα site πως δεν ήταν η μπαταρία το πρόβλημα αλλά το τηλέφωνο είναι τόσο compact κατασκευασμένο που έχει πολύ λίγο χώρο μέσα με αποτέλεσμα να είναι όλα πολύ πεσμένα και σε κάποια φάση με την μικρή διαστολή που έκανε η μπαταρία από την θερμοκρασία έκανε ένωση το + – πάνω στο σασί και μπουμ.

LIAKOS

Κάποιοι λένε ότι πολλά άλλα μοντέλα της εταιρείας έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Οπωσδήποτε θέλει προσοχή.

Nick

Όχι άλλες τοστιερες της Lagsung pls…

Κώστας Ζ.

Το μόνο που στεναχωρει απο την όλη υπόθεση δεν είναι η ανιδεη Samsung, αλλα ο κοσμάκης που θα μείνει απληρωτος ή θα απολυθει μετα απ’ολη τη ζημιά αυτή.

Paul

Τι είναι το bendgate του iPhone ρε παιδιά ;

Φασσα

Η samsung λεει οτι το s7 ειναι ασφαλη,μηπως να μας εξηγουσε κιολας γιατι οταν ανοιγουμε τα 3g ζεσταινεται τοσο πολυ σε συντομο χρονικο διαστημα….εχουνε περασει κ αλλα κινητα απ τα χερια μου αλλα οχι τοσο πολυ…

panos

Καλα τωρα ενταξει εκανε πατατα το πληρώνει έχει πληγεί και το brand name αλλά να υπάρχει φοβος για κάθε μοντέλο της λίγο υπερβολικό μου φαίνεται.

kostas

@paul το bendgate ειναι οταν στραβωνε το σασι του iphone 6 plus και σε ποιο μικρο βαθμο του 6

Nick

Γιατί το A5 όταν φορτίζει είναι έτοιμο να εκραγεί! Πραγματικά φοβόμουν να το δουλέψω ταυτόχρονα

JohnWave

Ανάκληση ανακοίνωσε σήμερα η Honda. To ίδιο έχει συμβεί με Volkswagen, Μercedes, Τoyota, Ford κτλ. Κανείς δεν έχασε την εμπιστοσύνη του σε αυτές τις εταιρίες επειδή είχαν μια αστοχία μεγάλη ή μικρή σε κάποιο μοντέλο.Το τι έγινε με το Note 7 δεν έχει καμία επίπτωση στην άποψή μου για την κορυφαία και απροβλημάτιστη σειρά S τα 2 τελευταία χρόνια.

Chris _BMW

Jonewawe@Σταματηστε επιτέλους να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα . Αυτο που έγινε με τη Samsung δεν εχει προηγούμενο ,δεν συγκρίνετε με κανένα στραβωμα-λυγισμα κ επουδενί με ανακλήσεις αυτοκινήτων.Ανακλησεις σε μοντέλα αυτοκινήτων γίνονται για να διορθωθούν λεπτομέρειες κ οχι γιατι πέρνει φωτιά ο κινητήρας .

alex

Τίποτα δε θα πάθει η Samsung και θα συνεχίσει να είναι πρώτη όσον αφορά το android.Τώρα όποιος φοβάται να πάρει HTC,LG,Sony κλπ που έχουν επίσης πολύ καλά κινητά και αδικούνται πολλές φορές από τις πωλήσεις.Ειδικά το HTC 10 φέτος ήταν το μόνο που κόντραρε στα ίσα το S7.Καλά και για το LG V20 όλοι λένε τα καλύτερα.
΄Αλλοι, θα περιμένουμε το S8…

Γουγλης

@Chris_BMW
Η Toyota έκανε ανάκληση αυτές τις μέρες σε 340.000 Prius για πρόβλημα στο χειρόφρενο, με λίγα λόγια υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει να λειτουργεί και να αρχίσει να κυλάει ανεξέλεγκτα. Επίσης μιας και είσαι fan της BMW, έχει κάνει ανάκληση για πρόβλημα στους αερόσακους. Οπότε κόψε τη κλαψα και ξυδακι. 🙂

ChristosT

@JohnWave,Γουγλης +1.
Έτσι είναι. Αναξιοπιστία δεν υπάρχει σε μία εταιρεία λόγω μίας ελλατωματικής παρτίδας. Αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να έχεις υψηλό IQ.
Τέλος απο ελλατωματικά εξαρτήματα σε αεροσκάφη έγιναν εκατοντάδες αεροπορικά δυστηχήματα και χαθήκανε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Δεν βλέπω ο κόσμος να σταμάτησε μα πετά ούτε να ανεβαίνει στα αεροπλάνα. Απο τέτοια δυστυχήματα αυξήθηκε ο έλεγχος και οι εταιρείες ΑΥΞΗΣΑΝΕ την τεχνολογική τους εμπειρία και γνώσεις ώστε να αποφευχθόυνε όσο το δυνατόν άλλα μελλοντικά δυστυχύματα.
Άς κόψουν οι παπαγάλοι λοιπόν την κλάψα και όντως ξυδάκι.
Αυτά έχει η τεχνολογία…όποιος θέλει να είναι 1000% ασφαλής να μπέι μέσα σε μία γυάλα!!!

panos_

Ο Chris έχει απόλυτο δίκιο. Κανένα αυτοκίνητο δεν ανακλήθηκε επειδή ανατινάσσεται ή παίρνει φωτιά ο κινητήρας θα ήταν ανεύθυνο και καταστροφικό για μια εταιρία.
Επειδή εχω την bmw ποτε δεν έχει γίνει ανάκληση αμαξώματος για κάτι τόσο σοβαρό όπως να πιάνει φωτιά το αυτοκίνητο. Ποτέ δεν έχει ζητηθεί να γυρισουν τα αυτοκίνητα μαζικα και παγκόσμια πισω στην αντιπροσωπεια επειδή πιάνει φωτια ο κινητήρας. Για καμία εταιρία.

ChristosT

“Ανάκληση αυτοκινήτων Ford μοντέλα Fiesta Diesel με κινητήρες 1.4 & 1.6 λίτρων ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 1104 αυτοκίνητα που παρήχθησαν από 1/1/2012 μέχρι 29/8/2013 στα οποία η μονάδα ελέγχου προθερμαντήρων πετρελαιοκινητήρα μπορεί να επηρεαστεί από υγρές καιρικές συνθήκες και μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση, με πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς σε περίπτωση μη επίβλεψης του οχήματος.”

Υπάρχουν πολλά να βρείτε. Το κινητό καίγεται λόγω μίας ελλατωματικής κατασκευής σε ένα σημείο του κινητού ή της μπαταρίας. Δεν καίγεται γιατί φτιάχτηκε να καεί.
Κανένα τεχνολογικό προιόν δεν καίγεται αυτούσια αλλά ΠΑΝΤΑ οφείλεται σε μια κατασκευαστική ατέλεια ή εξάρτημα.
Όλα μέσα στον τεχνολογικό τομέα ακολουθούνε την ίδια λογική.

Πέτρος Π

Καλά τι αρχίσατε και συγκρίνετε τώρα με τα αυτοκίνητα, έλεος…. Και τι σημαίνει οτι κάνουν ανακλήσεις στα αυτοκίνητα, οτι πρέπει να θεωρείται λογικό αυτό που έγινε?? Κυκλοφορούν κινητά εδώ και τόσα χρόνια και πρώτη φορά παρουσιάζεται κάτι τέτοιο! Η τεχνολογία υποτίθεται οτι πηγαίνει προς τα μπροστά, και θα έπρεπε να είναι αδιανόητο τη σημερινή εποχή να βγαίνουν κινητά που να πιάνουν φωτιά… Το έχετε κάψει τελείως νομίζω… get a life!!

ChristosT

@Πέτρος Π
“Το έχετε κάψει τελείως νομίζω… get a life!!”
Μάλλον το αντίθετο. Η τεχνολογία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ποτέ μπροστά όπως το εννοείς.
Αποβάλετε απο πάνω σας το τουπέ του “αναμάρτητου” και της “τελειότητας” και μπροχωρήστε μπροστά όντως.
Ότι έγινε δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να ξαναγίνει.

Λευτερης

Ο αλλος συγκρινει την ανατίναξη του αυτοκινητου με το κινητο. Αν ανατιναχτει το αυτοκινητο φιλε μου θα πεθανεις σιγουρα. Δεν ειδα κανενα να πεθαινει απο το Note (χωρις να μειωνω τον κινδυνο του να ανατιναχτει το κινητο σου). Ενα βλαβη στο χειρόφρενο του αυτικθνητου ή στους αερόσακους ειναι πολυ πιο επικινδυνο και χρειαζεσαι απλα κοινη λογικη για να το καταλαβεις αυτο. Η Samsung εκανε πατατα και θα τη διορθωσει. Το S7 ειναι τοσο καιρο στην αγορα και δεν ακουστηκε τιποτα για εκρηξη. Το προβλημα προφανως αφορα την κατασκευη του Note 7

Ιωάννης jb

Ρε χρηστακο καλό τρελό μου παιδί βγες κ πες…
Σταματηστε να κράζετε την αγαπημένη μου samsung, εντάξει έκανε την μεγαλύτερη τεχνολογική γκάφα που έχει γίνει ποτέ σε τέτοιου είδους συσκευές, αλλα σταματηστε με πονάει να την βλέπω έτσι.

Έλα πες αυτά να τελειώνουμε… Μας έχεις τρελάνει κυριολεκτικά με τις βλακείες που γράφεις

Παπαροκας tiamat

Να το πάει στα 300 ευρώ για να το πάρουμε. Παλιωσε.

Chris_BMW

Γουρλής@Το αυτοκίνητο μου το έχω πάω προσωπικά 1 φορά πίσω μετά σπο προσωπική ειδοποίηση ( πράγμα το οποιο ειναι ανέφικτο στα κινητά σε όλες τις μάρκες ποσο μάλλον Apple κ Samsung που πουλάνε εκατομμύρια )για ένα Update στον εγκέφαλο ·Δεν το πηγα πίσω ουτε γιατι έκανε έκρηξη ουτε γιατι έπιασε φωτιά στα καλα καθούμενα.Δεν αποκλείω βεβαια το ενδεχόμενο να γίνει στο μέλλον ειδικά με τόσα “καλούδια ” που ειναι φορτωμένα τα σύγχρονα αυτοκίνητα .. όμως υπάρχει μια διαφορα .1ον Τα διαφορα αυτοκίνητα που ανακαλούνται σε ποσότητα ανέρχονται σε κάποιες χιλιάδες ενω τα τηλέφωνα σε πολλα εκατομμύρια πράγμα που δυσκολεύει το όλο εγχείρημα κ 2ον Ναι αν ήξερα οτι το μοντέλο του αυτοκινήτου μου πέρνει στα καλα καθούμενα φωτιά κ γιαυτο το λόγο μου το κάνουν ανάκληση κ μετά απο αυτήν συνέχιζαν να υπάρχουν περιστατικά η δίκη μου εμπιστοσύνη στην οποία εταιρεία θα κλονιζόταν για να μην πω θα χανόταν … Αυτα..Επίσης κάποιοι θα πρέπει να μάθετε τρόπους .. εκτός αν πηγαίνετε ακόμα σχολείο κ είστε στο στάδιο της μάθησης …

ChristosT

@Ιωάννης jb…τα χαπάκια σου για να έχεις διάυγεια. Λογικό όλα να σου φαίνονται βλακείες όταν το ρημάδι δεν δουλέυει. Όταν θελήσω την άποψη σου για κάτι θα σε ρώτήσω.
Έως τότε…Sony, apple και ξερό ψωμί:)

Παναής

@panos. Συνονόματε εδώ κάνεις λάθος ή είσαι μικρός σε ηλικία. Θυμάσαι τα Opel Astra που έπερναν φωτιά στα βενζινάδικα από στατικό ηλεκτρισμό στην τάπα του ρεζερβουάρ;

ccypruss000

Οντος τα S7 και s7 edge (εγινα κατοχος και αυτου ναι απο προχθες) ειναι κορυφαια κινητα τηλεφωνα απ ολα και απο το Νοτε 7 ακομα αφου μας τα εκανε μανταρα η σαμσυνγ δυστοιχως. Αλλα ρε παιδι μ ζεστενεται οταν ειμαι στο φβ μεσω wifi το s7 προπαντος δεν με πειραζει ομως επειδη τωρα που ναι χειμωνας θα χρειαστουμε ενα ζεστο τηλεφωνο χαχαχαχα. Περα απο την πλακα εμεινα στην ενημερωση του Αυγουστου και δεν μ ηρθε καμια αλλη εδω και 2 μηνες και στα δυο τι να κανω ;

petros

ccypruss000 @Ειδα και την κριτική σου στο skroutz, καλορίζικο , τι χρωμα το πηρες?

Γουγλης

@Chris_BMW

Μα δεν μιλάμε συγκεκριμένα για το αυτοκίνητο σου, σου έδωσα παραδείγματα όπου έχουν γίνει ανακλήσεις για σοβαρά θέματα, όπως για παράδειγμα σε BMW αρκετών χιλιάδων € όπου δεν λειτουργούσαν οι αερόσακοι. Η ανάκληση αυτή αφορούσε 840.000 αυτοκίνητα και είναι ποιό σοβαρό θέμα απο ένα κινητό των 900€ που βγάζει καπνούς.

Για τελευταία φορά, σε όλες τις εταιρίες συμβαίνουν αυτά, αν μπορείς να το καταλάβεις καλώς, αν όχι ξυδακι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.