Στην έκθεση CES 2022 θα παρουσιαστεί το Galaxy S21 FE

, Στην έκθεση CES 2022 θα παρουσιαστεί το Galaxy S21 FE

Δεν έχουμε δει ακόμα κάτι για το Galaxy S21 FE αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κυκλοφορία του έχει ακυρωθεί. Σύμφωνα με το αποκλειστικό του SamMobile, θα το δούμε στις αρχές του επόμενου έτους, όπως είχαν δείξει κάποιες πρόσφατες φήμες.

Το κατάστημα αναφέρει ότι η απογυμνωμένη παράλλαγη το Galaxy S21 θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της CES 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου. Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι το τηλέφωνο θα αποκαλυφθεί στις 11 Ιανουαρίου.

Η samsung δεν συνηθίζει να ανακοινώνει τα καινούργια της κινητά στην CES

Η Samsung δεν συνηθίζει να ανακοινώνει τα καινούργια της κινητά στη CES. Δεδομένου όμως ότι το Galaxy S21 FE αρχικά θα κυκλοφορούσε τον Αύγουστο και έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά, η εταιρία θα θέλει απλώς να το κυκλοφορήσει γρήγορα, χωρίς πολύ φασαρία.

Ο κατασκευαστής είχε προηγουμένως καταργήσει τις σελίδες υποστήριξης του Galaxy S22 FE στο site του, αφήνοντας να εννοηθεί πώς το κινητό θα αποσυρόταν. Αλλά οι σελίδες εμφανίστηκαν ξανά στο site δείχνοντας πώς τελικά θα κυκλοφορήσει.

Η εταιρεία δεν θα ήθελε το οικονομικό τις κινητό να κλέψει τις εντυπώσεις από την σειρά Galaxy s 22, η οποία φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει περίπου την ίδια περίοδο. Οπότε όλη η σειρά S θα κυκλοφορήσει σε γενικές γραμμές τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

Το Galaxy S21 FE θα περιλαμβάνει οθόνη 6,4 ιντσών και 120Hz. Θα έχει τριπλό σύστημα κάμερας, το τσιπ Qualcomm Snapdragon 888 και μπαταρία 4,500mAh. Μάλλον θα αποστέλλεται με καλώδιο φόρτισης 25W και ακουστικά. Η τιμή φημολογείται ότι θα ξεκινάει από τα 649$και τα ακουστικά φαίνεται να είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένες αγορές.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.