Στις 24 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 3 5G;

Mi Mix 3 5G, Στις 24 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 3 5G;
Η Xiaomi μετά την κυκλοφορία στην Κίνα του Mi Mix 3, 4G (αύριο κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο) σύμφωνα με διαρροή στο Twitter, στις 24 Φεβρουαρίου ετοιμάζει εκδήλωση στην οποία, όπως φημολογείται, θα παρουσίασει την 5G έκδοση του συγκεκριμένου κινητού.
Μία πρόσφατα δημοσιευμένη πρόσκληση στο Twitter (η οποία λίγη ώρα μετά “κατέβηκε”) μπορεί να περιλαμβάνει την ημερομηνία αποκάλυψης του Mi Mix 3 5G. Η πρόσκληση εμφανίστηκε σε ένα τιτίβισμα, το οποίο αργότερα διαγράφηκε, αλλά όχι πριν γίνει γνωστό σε αρκετούς. Σύμφωνα με το διαγραμμένο τιτίβισμα, το αναμενόμενο συμβάν του επόμενου μήνα θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αποκάλυψη μιας 5G έκδοσης του τηλεφώνου Xiaomi που εισήχθη στην αγορά τον Οκτώβριο.
Η Xiaomi παρουσίασε το προηγμένο smartphone της Mi Mix 3 στην Κίνα στα τέλη του περασμένου έτους, ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από premium σχεδίαση, διπλές πίσω κάμερες και μια εντυπωσιακή οθόνη 2340 x 1080 AMOLED 6,39 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 19,5:9. Το τηλέφωνο είναι διαθέσιμο στην Κίνα από τον Νοέμβριο και αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση είναι συνδεσιμότητας 4G LTE, το οποίο απογοήτευσε κάποιους καταναλωτές οι οποίοι περίμεναν υποστήριξη 5G. Η σημερινή διαρροή υποδηλώνει ότι μια αντίστοιχη έκδοση 5G μπορεί να είναι σε εξέλιξη και πολύ κοντά στο να κυκλοφορήσει στην αγορά, τουλάχιστον με βάση το μοναδικό tweet που δημοσιεύθηκε – και σύντομα διαγράφηκε – από τον Ben Geskin στο Twitter. Το τιτίβισμα δεν ήταν στον αέρα για πολύ ώρα και ο λόγος για τη διαγραφή του δεν είναι γνωστός, αλλά πρόλαβε να κάνει την σύντομη εμφάνιση που χρειαζόταν για να διαδοθεί γρήγορα.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

To αγαπημένο μου κινητό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mix Fold 3: Φήμες για UD κάμερα, ασύρματη φόρτιση 50W

H Χiaomi αναμένεται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι το Mix Fold 3, το οποίο οι φήμες θέλουν να έρχεται με chipset Snapdragon 8 Gen 2.