Στις 8 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του Xiaomi Mi 8 Pro στην Ευρώπη;

xiaomi mi 8 pro αποκαλύπτεται Ευρώπη 8 νοεμβρίου, Στις 8 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του Xiaomi Mi 8 Pro στην Ευρώπη;

Η Xiaomi ετοιμάζεται για το πρώτο της event στο Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να παρουσιάσει το Mi 8 Pro στο Λονδίνο στις 8 Νοεμβρίου, φέρνοντας τη ναυαρχίδα της στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Το Xiaomi Mi 8 ετοιμάζεται να “πατήσει” σε Ευρωπαϊκά εδάφη και φαίνεται πως η Xiaomi θέλει να συνδυάσει την παρουσίαση αυτή με το πρώτο επίσημο κατάστημά της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό φαίνεται από το teaser που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook δείχνοντας μια οθόνη με ενσωματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα και τη φράση “…το μέλλον στα δάχτυλά σας”, προαναγγέλοντας την άφιξη της ναυαρχίδας της στην Ευρώπη.

Εκτός του συγκεκριμένου teaser, η Xiaomi δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία που δείχνει τον αριθμό 8 σε πλάγια θέση έτσι ώστε να μοιάζει σαν το σύμβολο του απείρου και τη φράση “smart life made simple” αυξάνοντας την προσμονή ακόμα περισσότερο, ενώ η επιλογή της 8ης Νοεμβρίου για την παρουσίαση του Mi 8 Pro, τη χρονιά που η εταιρεία γιορτάζει τα ογδοα γενέθλιά της μόνο τυχαία δεν είναι.

xiaomi mi 8 pro αποκαλύπτεται Ευρώπη 8 νοεμβρίου, Στις 8 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του Xiaomi Mi 8 Pro στην Ευρώπη;

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Mi 8 Pro, μπορούμε να πούμε πως μοιάζει πάρα πολύ με το αρχικό Mi 8 Explorer Edition μιας και διαθέτει 7000 series αλουμινένιο σώμα στο οποίο “κουμπώνουν” οι δύο επιφάνειες που είναι κατασκευασμένες από γυαλί με προστασία Gorilla Glass 5. Είναι εφοδιασμένο με την ίδια OLED οθόνη των 6.2 ιντσών, διαθέτει notch, αναγνώριση προσώπου με τη χρήση υπέρυθρης ακτινοβολίας αντί για 3D face unlock του Explorer Edition, ενώ διαθέτει in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845, επιλογή για 6GB ή 8GB RAM, 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη Quick Charge 4+, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με MIUI 10, διπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη με φακούς 12MP και selfie με φακό στα 20MP.

xiaomi mi 8 pro αποκαλύπτεται Ευρώπη 8 νοεμβρίου, Στις 8 Νοεμβρίου η αποκάλυψη του Xiaomi Mi 8 Pro στην Ευρώπη;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Ανεβαίνει η Χιαομι αρκετά! Το μόνο σπαστικό είναι ότι έχει 1500 διαφορετικά μοντέλα… χιχιχι!!! 😂😂😂

NikosAr

Το περιμένουμε …. η πραγματική μάχη γίνεται στις ναυαρχίδες. Αν μπορώ να πω κάτι είναι: – Μικρή μπαταρία και Android 8 … γιατί ;

Ekimolaos

“Ξεκλειδώσ’τε το μέλλον” γράφει το πρώτο banner, όχι “το μέλλον στα δάχτυλά σας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.