Στο 5G της Huawei βασίζονται οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της Αγγλίας

Huawei, Στο 5G της Huawei βασίζονται οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της Αγγλίας

Μπορεί ο Τραμπ να φοβάται την Huawei, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με της Αγγλία της οποίας οποίου οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας βασίζονται στον 5G εξοπλισμό της εταιρείας. Όπως αναφέρει πηγή, ο εξοπλισμός της Huawei έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε αρκετούς 5G σταθμούς του Ηνωμένου Βασιλείου όπως αυτούς της Vodafone. Εκτός από την Vodafone ο εξοπλισμός της Huawei αναμένεται να ενσωματωθεί και στους σταθμούς των EE, Three και O2 οι οποίες έχουν συμφωνία με τον Κινεζικό κολοσσό.

Η Βρετανική κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν η Huawei απειλεί την εθνική ασφάλεια. Ο αποκλεισμός του 5G εξοπλισμού της Huawei όμως θα μπορούσε να επηρεάσει την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά 4.5 – 6.8 δισεκατομμύρια δολάρια! Επιπλέον, η Huawei επιβεβαίωσε ότι έχει συμφωνίες για 50 5G δίκτυα τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 150.000 5G σταθμούς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Michail Triantafyllidis

Παιδιά, προσέξτε τι αναδημοσιεύετε. Το άρθρο σας είναι ΛΑΘΟΣ.
https://www.ericsson.com/en/press-releases/2019/7/vodafone-goes-live-with-ericsson-5g-technology-in-london

Η Ericsson έχει αναλάβει πάνω από το 50% του RAN της Vodafone UK.
Παρακαλώ, ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ το.

Το link που μας δίνετε δεν υποστηρίζει το σχόλιο σας.

Το δικό μας άρθρο βασίζεται σε αυτό το άρθρο https://www.theguardian.com/technology/2019/jul/06/huawei-uk-mobile-5g-networks-operators-gamble-security-concerns

Michail Triantafyllidis

Κώστα, διαβάζοντας το άρθρο καταλαβαίνει κανείς ότι τα δίκτυα στην Αγγλία χρησιμοποιούν Huawei and only. Αυτό δεν ισχύει. Η Huawei έχει ένα μερίδιο της αγοράς των σταθμών βάσης της Αγγλίας, και χρησιμοποιείται αποκλειστικά μόνο από την ΕΕ και τη 3 UK. Οι υπόλοιπες χρησιμοποιούν για ένα κομμάτι του δικτύου τους τη Huawei. Αυτό για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.