Τρίτη
17/12/2013

Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhone

Σύμφωνα με μία μελέτη της εταιρείας Intermedia, το 76% των συσκευών που ενεργοποιήθηκαν από πελάτες της το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου φέτος, ήταν iPhone. Oι πελάτες της Intermedia, που είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με την μελέτη της προτιμούν τα προϊόντα της Apple από αυτά του ανταγωνισμού.

Από το Infographic που έδωσε στην δημοσιότητα προκύπτει ότι η Samsung έρχεται δεύτερη με 12%, η Motorola τρίτη με 6% ενώ η HTC έρχεται τέταρτη με 2%. To υπόλοιπο 1% ανήκει στην BlackΒerry ωστόσο οι συσκευές της Microsoft, σημείωσαν αύξηση ενεργοποιήσεων 93% κατά την διάρκεια της 10μηνης μελέτης.

Σημαντικό επίσης στοιχείο που προκύπτει είναι ότι το iPhone 5s έχει πενταπλάσιες ενεργοποιήσεις σε σχέση με το iPhone 5c.

Apple Small Business Apple Small Business Apple Small Business

Πηγή

Μάθε για: , , , , , ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η George E. λέει:

    Προσωπικά, για μένα είναι είναι έκπληξη… Θεωρώ ότι BlackBerry έχει να προσφέρει ένα πιο ολοκληρωμένο και ασφαλές σύστημα εταιρικής επικοινωνίας….

  2. Ο/Η manolis λέει:

    Ο πρόεδρος της Αμερικής χρησιμοποιεί Blackberry όπως και η Μέρκελ πλέον. H Peugeot Citroen ανακοίνωσε χθες πως θα αγοράσει 10,000 συσκευές Blackberry z10 για τους συνεργάτες της, οι λόγοι όπως είπε “BlackBerry 10 is the best mobility platform for us in terms of integration, security, connectivity and price,” said Eric Marchand, Head of Telecom at PSA Peugeot Citroen.” Το λειτουργικό bb10 Και τα κινητά που το ενσωματώνουν όπως το z10, z30, Q5 Q10 είναι τα πιο ασφαλή στον κόσμο.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.