iPhone 13: Το 5G modem θα είναι της Qualcomm
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Πέμπτη, 03/02/2011 · Κώστας Βλαχάκης
Το πρώτο μεγάλο update για τους κατόχους Nokia smartphones με το λειτουργικό σύστημα Symbian 3 βρίσκεται προ των πυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog η νέα έκδοση που ονομάζεται PR 1.1 (Product Release) αναμένεται να διατεθεί στη χώρα μας μέσα το πολύ στις επόμενες 10 μέρες με δύο εβδομάδες.
update 9/2/2011: Η αναβάθμιση για το Nokia N8 είναι διαθέσιμη.
update: Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη εδώ και μερικές ώρες για το Nokia C7.
Η νέα έκδοση λογισμικού που η Nokia δεν θέλει να τη λέει νέα έκδοση αλλά απλά αναβάθμιση, υπόχεται βελτιώσεις σε ολόκληρο το UI (User Interface) του Symbian 3. Ιδιαίτερη προσοχή θα δωθεί στο application store Ovi Store αλλά και γενικότερα στα περισσότερα σημεία αλληλεπίδρασης του λειτουργικού με τον χρήστης.
Από αυτό το update θα επωθεληθούν οι κάτοχοι των μοντέλων Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7, Nokia C6-01 (αυτά είναι μέχρι στιγμής τα μοντέλα με Symbian 3).
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Redmi Κ40 Pro αποκαλύπτεται πλήρως και γίνεται το πρώτο K series smartphone της Xiaomi με Snapdragon 8 series.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Εκτός από το Samsung A32 5G, υπάρχει πλέον και το απλό Α32, το οποίο απευθύνεται στις αγορές που το 5G δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες.
Πέμπτη, 25/02/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε EMUI 11 για το Huawei P30 Pro αλλά και το Huawei P30 στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στη Γαλλία.
ολεεε,κανω παρτυ
χρησιμες οι αναβαθμισεις κωστα….το update ηταν για τις 24 ιανουαριου αλλα……τζιφος…και μεσα στον φεβρουαριο θα διαθεσουν και την 2.0 αναβαθμιση που περιλαμβανει 50+ πραγματα….με βελτιωμενο broswer κ.τ.λ. για να δουμε…..!!το περιμενω πως και πως ομως!!
Ωραια καιρος ηταν 😛 …αναμενουμε….
Άντε άντε…..για να δούμε και εμείς…!!!!
Επιτέλους αναβάθμιση… Και σκεφτόμουν να το πουλήσω το κινητό! Μπράβο.. Άντε να περάσουν αυτές οι δυο εβδομάδες να δούμε τι γίνεται
Θα πάρει αναβάθμιση και το SE Vivaz? Νομίζω έχει Symbian 3 :/
Οχι το βιβαζ εχει s60 edition
Για το C7 βγήκε πριν λίγες ώρες, αναμένουμε και για τα υπόλοιπα. Απλά μια διόρθωση, το C6 δεν τρέχει symbian 3, αλλά το C6-01.
Οταν βγει και για το n8 θα ενημερωσω.
Καλησπέρα σε όλους. Μακάρι να γίνει αυτή η περίφημη αναβάθμιση, γιατί το n8 αυτή την στιγμή είναι για κλωτσιές. Το έχω εδώ και 2 εβδομάδες. Παιδιά είναι πίσω από τον ανταγωνισμό. Τουλάχιστον όπως είναι τώρα.
Ποσα mb ηταν η αναβαθμιση?
gia to nokia 5630 8a mporo na anaba8miso?
@aggelos οχι , έχει s60 edition . Τα μόνα με symbian ^ 3 είναι αυτά στην περιγραφή : Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7, Nokia C6-01
ηρθε και για το N8
Εχυαριστούμε για την ενημέρωση. Πάω να την περάσω και αυτή 😉
Παιδιά πως σας φάνηκε η αναβαθμίσει υπάρχει μεγάλη βελτίωση στην αφή ή έτσι μου φαίνεται?
Υπάρχει αρκετή βελτίωση και σε κάποια κολλήματα που είχε όπως μερικές φορές όταν ήθελες να γράψεις νέο μύνημα και έμπαινες να γράψεις και νέκρωνε… Αλλά οι μέρες θα δείξουν τι γίνεται. Στα πρώτα λεπτά και στις πρώτες ώρες δεν το καταλαβαίνεις… Η αφη σίγουρα βελτιώθηκε και εμένα το ίδιο μου φαίνεται
Κώστα τι λες αξίζει ανταλλαγή το 3GS που έχω με το n8?
Παιδιά καλημέρα. Πέρασα την καινούργια αναβάθμιση στο τηλέφωνο, και λυπάμαι που το γράφω αλλά, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Έχει τα ίδια κωλύματα που είχε. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ.
οντως δεν αλλαξε τιποτα εμενα μονο που αρχισε να γυριζει σε λαντσκαπε το πληκτρολογιο του τηλεφωνου.τιμοθεε αλλαξα πλακετα επειδη μου πεθανε δυο φορες τρελα κολληματα για κλοτσιες δεν ειδα ποτε
Καλησπέρα ή Καλημέρα. Φίλε “ilias” του άλλαξες πλακέτα!!!!?? Δηλαδή τώρα τι να πεί κανείς. Αν θέλεις πες για το κόστος. Σε κάλυψε η εγγύηση?
me kalypse h eggyhsh alla to ga###to einai to 8ema
παιδια ειμαι κατοχος nokia c7 και ακομα δε μου βγαζει για update ουτε μεσω του ovi suite ουτε μεσω της ενημερωσης λογισμικου που εχει το τηλεφωνο … εσεις πως κανατε την αναβαθμιση?
Από το κινητό μενού-εργαλεία-αναβάθμιση λογισμικού. Είχα συνδεθεί Wi-Fi έκανα έλεγχο, το βρήκε, το κατέβασα και το εγκατέστησα. Κάντο μια δυο φορές, μήπως και δεν βρίσκει τον server με τις αναβαθμίσεις. Σε κάθε περίπτωση τσέκαρες ότι δεν έχεις ήδη την 1.1 ?
σε μενα δεν δειχνει τιποτε για αναβα8μιση… ουτε μεσω ovi suite αλλα ουτε μεσω κινητου! το πηρα απο την cosmote. μηπως θα ερθει αργοτερα για κινητα απο cosmote
Θα έπρεπε να σου εμφανίζεται η αναβάθμιση από όπου και αν το πήρες. Κάνε υπομονή λίγες ημέρες διαφορετικά κάλεσε στη Nokia, θα έχει κάποιο τηλέφωνο στη συσκευασία του κινητού.
οκ ευχαριστω!