Τα εξογκώματα στο RAZR 2019 είναι κάτι φυσιολογικό δηλώνει η Motorola

https://www.youtube.com/watch?v=jjhheCPlRFU

Το Motorola RAZR 2019 η είναι το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας το οποίο θυμίζει αρκετά το παλιό RAZR τηλέφωνο της εταιρείας το τηλέφωνο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη καθώς έχει λάβει δύο καθυστερήσεις. Η Motorola όμως ανέβασε μερικά βίντεο στο Youtube συμπεριλαμβανομένου ένα βίντεο με τίτλο “Caring for razr“.

, Τα εξογκώματα στο RAZR 2019 είναι κάτι φυσιολογικό δηλώνει η Motorola

Σε αυτό λοιπόν το βίντεο, η Motorola εξηγεί πως πρέπει να προστατεύεται το τηλέφωνο και ταυτόχρονα ενημερώνει το κοινό ότι τα εξογκώματα είναι κάτι φυσιολογικό. Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά, όταν κυκλοφόρησε και η Samsung το δικό της Galaxy Fold υπήρξαν παρόμοια περιστατικά.

Η Motorola λοιπόν ενημερώνει όσους θέλουν να αγοράσουν ή έχουν ήδη προ-παραγγείλει το Motorola RAZR 2019 ότι τα εξογκώματα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καθώς η οθόνη έχει φτιαχτεί για να λυγίζει. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην οθόνη ακόμη και αν αυτά εμφανιστούν.

Αυτήν την στιγμή και τα τρία foldable smartphone (Galaxy Fold, Mate X και RAZR 2019) που υπάρχουν στην αγορά έχουν πλαστικό προστατευτικό αυτό όμως φημολογείται ότι θα αλλάξει με τον ερχομό του Galaxy Z Flip που ίσως ενσωματώνει Ultra-Thin Glass Film.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.