Τα Galaxy Note 8/9 και S8/S8+ αναβαθμίζονται σε Android Pie τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο;

Galaxy Note 8/9 S8/S8+ αναβαθμίζονται Android Pie Ιανουάριο Φεβρουάριο, Τα Galaxy Note 8/9 και S8/S8+ αναβαθμίζονται σε Android Pie τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο;
Σύμφωνα με τη λίστα των Samsung smartphone που θα αναβαθμιστούν σε Android Pie το 2019, τα Galaxy Note 8, Note 9, S8 και S8+ θα αποκτούσαν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, κάτι που τελικά μπορεί να γίνει ένα μήνα νωρίτερα.
Τα Galaxy S9 και S9+ έχουν ήδη ξεκινήσει να αναβαθμίζονται σε Android Pie, κάτι το οποίο δεν έγινε ακόμα για τα Galaxy Note 9 αλλά και για τη σειρά των S8, S8+ και Note 8, τα οποία σύμφωνα με τη λίστα των συσκευών που εμφανίστηκε στην εφαρμογή Samsung Members, θα αναβαθμιστούν το Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Σύμφωνα όμως με τη σελίδα της Samsung στην Τουρκία, η αναβάθμιση των συγκεκριμένων συσκευών έχει μεταφερθεί ένα μήνα νωρίτερα.
Πιο συγκεκριμένα, η λίστα των συσκευών δείχνει πως τα Note 9, Note 8, S8 και S8+ βρίσκονται στη φάση δοκιμών του Android Pie, με την τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος να δείχνει πως θα γίνει διαθέσιμη στις 15 Ιανουαρίου για το Galaxy Note 9, και στις 15 Φεβρουαρίου για τα Note 8, S8 και S8+. Αυτό ίσως να οφείλεται στο ότι η Samsung κυκλοφόρησε την αναβάθμιση των S9 και S9+ νωρίτερα από τον Ιανουάριο, όπως είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference 2018, με συνέπεια να αλλάξουν οι ημερομηνίες αναβάθμισης για τις ναυαρχίδες του 2017.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.