Tα Galaxy S23 θα κρατήσουν τον τηλεφακό των προκατόχων τους;

galaxy s23, Tα Galaxy S23 θα κρατήσουν τον τηλεφακό των προκατόχων τους;

Μια αναφορά που είδαμε την περασμένη εβδομάδα μας έδωσε μια ιδέα για το τι θα επιλέξει η Samsung για τη selfie κάμερα των Galaxy S23 και S23+. Τα νέα ήταν καλά, καθώς μάθαμε για αναβάθμιση, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα ισχύει το ίδιο και για τον τηλεφακό.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο συσκευές της επόμενης χρονιάς θα χρησιμοποιούν την ίδια ανάλυση 10 MP για την τηλεφακό κάμερα με τα S22 και S22+. Μάλιστα, πιθανότατα θα διατηρήσουν και το 3x και τον ίδιο αισθητήρα.

Για το Galaxy S23 Ultra δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά, έτσι κι αλλιώς, όλα αυτά είναι ανεπιβεβαίωτες φήμες. Από την άλλη, και αληθινές να είναι, απέχουμε τόσους πολλούς μήνες από την κυκλοφορία της νέας σειράς που όλα μπορεί να ανατραπούν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.