Τα Google Pixel 3 Lite και Pixel 3 XL Lite θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019;

Google Pixel 3 Lite Pixel 3 XL Lite κυκλοφορήσουν άνοιξη 2019, Τα Google Pixel 3 Lite και Pixel 3 XL Lite θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019;
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει η φήμη πως η Google θα κυκλοφορήσει δύο Lite εκδόσεις των Pixel 3 και Pixel 3 XL και πως αυτό θα γίνει μέσα στην άνοιξη του επόμενου χρόνου, χωρίς να είναι γνωστό κάτι σχετικό με τιμές και διαθεσιμότητα.
Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες προέρχονται από πηγή κοντά στη Google και εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα δύο Lite μοντέλα στις αρχές της άνοιξης του 2019 σε συνεργασία με τη Verizon, χωρίς να αποκαλύπτεται κάποια άλλη ενημέρωση σχετικά με τα mid-range Pixel 3 και Pixel 3 XL.
Το Pixel 3 Lite έχει εμφανιστεί στη Ρωσία σε πραγματικές φωτογραφίες και αποκαλύφθηκαν όλα τα χαρακτηριστικά του, χωρίς όμως να είναι κάτι επίσημο και δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τη γνησιότητα της συσκευής. Όσον αφορά τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά, το Pixel 3 Lite διαθέτει οθόνη IPS LCD στις 5.56 ίντσες με ανάλυση 2220×1080 pixel, ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 670, μαζί με 4GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.
Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να δούμε την όποια επίσημη ανακοίνωση από τη Google, για συσκευές οι οποίες είναι άγνωστο το πως θα σταθούν στην αγορά των mid-range smartphone όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στις τιμές των smartphone αυτής της κατηγορίας.
Google Pixel 3 Lite Pixel 3 XL Lite κυκλοφορήσουν άνοιξη 2019, Τα Google Pixel 3 Lite και Pixel 3 XL Lite θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2019;
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.