Όλα τα hot vivo smartphones σε ανεπανάληπτα Summer Sales

vivo X90 Pro προσφορά, Όλα τα hot vivo smartphones σε ανεπανάληπτα Summer Sales

Καλοκαίρι σημαίνει χαρούμενες στιγμές και η vivo φροντίζει να απογειώσεις στο έπακρο κάθε μια από αυτές, χαρίζοντάς σου τρία από τα Top Φωτογραφικά Smartphones σε Προσφορές που ανεβάζουν την διάθεση και την θερμοκρασία! Και αν σταδιακά το θερμόμετρο ανεβαίνει, τα vivo X90 Pro 5G, vivo Y22S & vivo Y35 έρχονται να σε δροσίσουν με Super Tιμές που δεν μπορείς να αντισταθείς και θέλεις να προλάβεις!

vivo Y35: Premium εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις στα 249,90€

To vivo Y35 αποδεικνύει ότι ένα smartphone μπορεί να έχει εξαιρετική και ενδεχομένως premium-feel ποιότητα ακόμα και αν ανήκει σε mid-range κατηγορία τιμής.

Το vivo Y35 έρχεται να αναβαθμίσει την καθημερινότητα σου αλλά και να ταιριάξει στο καλοκαιρινό στυλ σου. Η vivo με το Υ35 φανερώνει για ακόμη μια φορά την φιλοσοφία της εταιρίας που στοχεύει στην δημιουργία smartphones που συνδυάζουν μοντέρνο και κομψό design με πρωτοποριακές λειτουργίες σε προσιτή τιμή.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς vivo Y έτσι και το vivo Y35 ξεχωρίζει για το μοντέρνο design, την εξαιρετική φωτογραφική εμπειρία και την μπαταρία αστείρευτης ενέργειας 5.000mAh που φροντίζει να μην ξεμένεις ποτέ!

Με το vivo Y35, έχεις την δυνατότητα να πραγματοποιείς λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια καθώς διαθέτει κάμερα macro 2MP, που εστιάζει στο αντικείμενο έως και 4 εκατοστά απόσταση, ενώ η λήψη βίντεο ενισχύεται μέσω της λειτουργίας Electronic Image Stabilization, που σταθεροποιεί τα video σου σε συνθήκες κίνησης.

vivo X90 Pro προσφορά, Όλα τα hot vivo smartphones σε ανεπανάληπτα Summer Sales

vivo Y22S: Μοντέρνος σχεδιασμός και τεχνολογία που Αναβαθμίζει την Καθημερινότητα σου από 169,90€

Η προσφορά στο Y22S συνεχίζεται, με την vivo να αποδεικνύει ότι μπορείς να διαθέτεις στα χέρια σου ένα τεχνολογικό εργαλείο σε προσιτή τιμή!

Με το vivo Υ22S θα πραγματοποιείς εξαιρετικές λήψεις κάθε στιγμή της ημέρας, χάρις στην Tριπλή Kάμερα 50MP, που προσφέρει πολύ δυνατά φωτογραφικά αποτελέσματα καθώς επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, ενώ, η Selfie Κάμερά του, χαρίζει εξαιρετικά ευκρινείς selfie φωτογραφίες ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες, καθώς συγκεντρώνει περισσότερο φως, ενώ δίνεται η δυνατότητα για λήψη πορτρέτων πολλαπλών στυλ που εστιάζουν στην λεπτομέρεια.

Με το vivo Υ22S, έχεις την δυνατότητα να αιχμαλωτίσεις την γοητεία της νύχτας, καθώς η πρωτοποριακή Κάμερα Super Night καταφέρνει με ένα μόνο πάτημα να μεταμορφώνει κάθε νυχτερινό τοπίο σε ιδανικό σκηνικό. Θα ανακαλύψεις κάθε μικρόκοσμο μέσα από την Κάμερα Macro 2MP η οποία διακρίνεται για την δυνατότητα εστίασης έως και 4 εκατοστά, ενώ θα προσθέσεις βάθος και φινέτσα στις λήψεις σου μέσα από τις λειτουργίες Bokeh και Face Beauty. Τέλος, η μπαταρία το vivo Υ22S, δεν θα «ξεμείνεις» ποτέ από μπαταρία, καθώς επαναφορτίζεται σε χρόνο ρεκόρ ακόμη και όταν βρίσκεται σε λειτουργία gaming.
Σίγουρα επίσης κάτι για το οποίο, δεν πρέπει να ανησυχείς είναι το νερό και η σκόνη, αφού το ανθεκτικό σώμα της συσκευής φροντίζει να σε απαλλάξει από αυτούς τους φόβους.

vivo X90 Pro προσφορά, Όλα τα hot vivo smartphones σε ανεπανάληπτα Summer Sales

Χ90 Pro 5G: Κάνε την νύχτα… μέρα, με το Κορυφαίο Smartphone της vivo στην Ανεπανάληπτη Τιμή των 999,90€

Τo vivo X90 Pro 5G δεν θα μπορούσε να λείπει από το καλοκαίρι σου, καθώς η vivo σε συνεργασία με την ZEISS παρουσίασαν τον Μάρτιο του 2023 στην Ελλαδα, την Νέα Ναυαρχίδα X90 Pro 5G, ανατρέποντας τα δεδομένα στην Ιστορία των Smartphones.

Η κύρια κάμερα 1 ίντσας, με προσαρμοσμένο αισθητήρα IMX989, προσφέρει 77% μεγαλύτερη φωτοευαισθησίας σε σχέση με την περσινή ναυαρχίδα, και αύξηση της ικανότητας εισαγωγής φωτός έως και 43%. Επίσης, το νέο vivo X90 Pro 5G ενσωματώνει κάμερα πορτρέτου 50MP, με την επαναστατική διαμόρφωση σταθερής εστίασης 50 χιλιοστών.

Η νέα ναυαρχίδα της vivo αποτελεί κορυφαία επιλογή στις καλοκαιρινές προσφορές και υπόσχεται να σου «φέρει στο πιάτο» κάθε ξάστερο ουρανό!

Το vivo X90 Pro 5G είναι από μόνο του μια μικρή τεχνολογική «επανάσταση», με επαγγελματική φωτογραφική και βιντεοληπτική απεικόνιση όχι απλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά ακόμα και στο απολυτό σκοτάδι.

Χάρη στην πρόσφατα αναπτυγμένη τριπλή ρύθμιση κύριας κάμερας, η οποία αυξάνει σημαντικά την ευαισθησία στο φως, τη φυσική επεξεργασία χρωμάτων και τη σταθεροποίηση εικόνας, το τελικό αποτέλεσμα είναι καθαρό και γεμάτο ζωή.

Αν είσαι λάτρης του έναστρου ουρανού, το vivo X90 Pro 5G είναι το smartphone που περίμενες, αφού χάρη στη λειτουργία Handheld Astro, έχεις κυριολεκτικά στο κινητό σου τον ουρανό με τ’ άστρα!

Επιπλέον, με το vivo X90 Pro 5G δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία, αφού υποστηρίζει FlashCharge διπλής κυψέλης 120W, το οποίο, σε συνδυασμό με μια ισοδύναμη μεγάλη μπαταρία 4870 mAh, βελτιώνει τόσο την ταχύτητα φόρτισης όσο και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με απλά λόγια, φορτίζεις γρήγορα και ξέγνοιαστα και καταφέρνεις 50% μόλις 8 λεπτά!

Διαθεσιμότητα

στο Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Λιανικής και Operators στην Ελλάδα, Cosmote / Germanos, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, Mediamarkt, WIND / Nova & You.gr

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo X90 Pro

vivo X90 Pro: Το πιο ενδιαφέρον smartphone του 2023 σε τιμή Summer Sales!

Είναι στιβαρό, κομψό και πολύ ισχυρό, είναι το το vivo X90 Pro,ένα σύνολο γεμάτο ποιότητα και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Smartphones vivo X90 Pro

vivo X90 Pro: Ο βασιλιάς των νυχτερινών λήψεων

Το vivo X90 Pro είναι ο βασιλιάς των νυχτερινών λήψεων με πλήθος ρυθμίσεων για φωτογρααφίες και βίντεο τη νύχτα αλλά και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Smartphones vivo X90 Pro

vivo X90 Pro: Επαναπροσδιορίζει τη λήψη φωτογραφιών και video

Η vivo κάνει τη διαφορά και σε συνεργασία με τη ZEISS, εφοδιάζει το vivo X90 Pro με σύστημα κάμερας που επαναπροσδιορίζει τη λήψη φωτογραφιών και video.

Smartphones vivo X90 Pro

vivo X90 Pro: Το καλύτερο Summer Sales 2023 στα flagship smartphones

Η vivo με το vivo X90 Pro έχει αποδείξει το πως πρέπει να σχεδιάζεται μια ναυαρχίδα για να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, με ποιότητα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της συσκευής.