Τα Huawei P20 και P20 Pro αναβαθμίζονται σε Android Pie ξεκινώντας από την αγορά της Κίνας

Huawei P20 P20 Pro αναβαθμίζονται Android Pie αγορά Κίνας, Τα Huawei P20 και P20 Pro αναβαθμίζονται σε Android Pie ξεκινώντας από την αγορά της Κίνας

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους των Huawei P20 και P20 Pro μιας και ξεκίνησε η αναβάθμιση στο EMUI 9 που βασίζεται στο Android 9.0 Pie, για τις συσκευές που είναι διαθέσιμες στη αγορά της Κίνας, ενώ δεν θα αργήσει να φτάσει σε αυτές των διεθνών αγορών.

Στις αρχές του προηγούμενου μήνα είχαμε δει τη Huawei να ανακοινώνει τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android Pie ικανοποιώντας τους κατόχους των συγκεκριμένων smartphone που θα έχουν στα χέρια τους την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Google με όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήσης.

Πιο συγκεκριμένα, το EMUI 9 που βασίζεται στο Android 9 Pie και φέρνει βελτιωμένες επιδόσεις, νέα gestures για την εναλλαγή πολλαπλών ενεργών εφαρμογών αλλά και το GPU Turbo 2.0 το οποίο πετυχαίνει 60% αύξηση της απόδοσης στην επεξεργασία των γραφικών και 30% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την ασφάλεια των συσκευών και δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι της υγείας.

Επίσης, γίνεται διαθέσιμο το νέο σύστημα περιήγησης στις συσκευές που βασίζεται αποκλειστικά σε gestures και Adaptive Battery με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης που “καταλαβαίνει” το ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούμε περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή εξοικονομεί ενέργεια για να τη διοχετεύει στις εφαρμογές που ο χρήστης χρησιμοποιεί πιο συχνά. Τέλος, το “Adaptive Brightness” προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης μέσα από το πως ο χρήστης τη χειρίζεται αλλά και ανάλογα με τις ρυθμίσεις που ορίζει.

Huawei P20 P20 Pro αναβαθμίζονται Android Pie αγορά Κίνας, Τα Huawei P20 και P20 Pro αναβαθμίζονται σε Android Pie ξεκινώντας από την αγορά της Κίνας

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Οσο η huawei παιρνει android pie, ολα τα ευρωπαικα LG G7 τρωνε bootloop την ιδια μερα. gg

Παναγιώτης

Καλά από το ξεκίνησε μέχρι να έρθει έχουμε ψωμί. Ακόμα περιμένω να πάρει Android Pie το Mate 10 pro μου.

Eva

Πλακα μας κανετε. Τι με νοιαζει η Κινα;

Petros

Oντως μετα απο τοσα χρόνια, τόσες συσκευές και ακομα τρωνε bootloop τα lg μέχρι και σήμερα

Kostis

Περιμένουμε ταχύτερες αναβαθμίσεις από μια εταιρεία που θέλει να είναι πρωτοποριακή σε όλα

Ιωάννης jb

Έχω Android 9 στο xz1 εδώ και 2 βδομάδες την ώρα που οι κορυφαίες (ας γελάσω καλύτερα κ μη πω τώρα τπτ για το κορυφαίες διότι μόνο στις πωλήσεις είναι τέτοιες) Χαβάη και Samson δεν έχουν δώσει update πουθενά..

Sonysuperfun

Έχω κι εγώ μια παντόφλα SONY και επειδή η εταιρία μου έχει καταντήσει να βγάζει ενα ζευγάρι παντόφλες κάθε δυο χρόνια, παρ όλα αυτά τις περιποιούνται πολύ καλά. Μας έβαλαν και αντροιντ 9!!! Και βέβαια δεν με πειράζει που από πρώτοι πριν από 20 χρόνια τώρα είμαστε τελευταίοι. Του χρόνου θα βγάλουμε και σαγιονάρες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.