Τα iPhone XS και Apple Watch Series 4 αποκαλύπτονται σε φωτογραφίες

iphone xs apple watch series 4 φωτογραφίες, Τα iPhone XS και Apple Watch Series 4 αποκαλύπτονται σε φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το 9to5Mac και φαίνεται να δείχνουν τα iPhone XS, όπως πιστεύεται πως θα ονομάζονται, τα οποία θα διαθέτουν OLED οθόνη και θα είναι πρώτη φορά σε χρυσό χρώμα, μιας και το πρώτο iPhone X δεν είχε κυκλοφορήσει σε αυτήν την απόχρωση. Πριν μερικούς μήνες είχε αποκαλυφθεί ένα iPhone X στην FCC, την υπηρεσία που ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α, το οποίο ήταν χρυσού χρώματος και ποτέ δεν κυκλοφόρησε. Φαίνεται όμως πως ήρθε η στιγμή για κάτι τέτοιο, εφόσον η φωτογραφία που δείχνει τα iPhone XS των 5.8 και 6.5 ιντσών τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο, είναι αληθινή.

Εκτός από τη φωτογραφία των iPhone XS, εμφανίστηκε και μια δεύτερη που δείχνει το Apple Watch Series 4, το οποίο πιθανόν να παρουσιαστεί μαζί με τα νέα iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου. Η διαφορά που είναι εμφανής έχει να κάνει με το μέγεθος της οθόνης η οποία καλύπτει όλη την επιφάνεια του ρολογιού μιας και είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο Apple Watch, με τις πληροφορίες που εμφανίζονται να είναι και αυτές περισσότερες από πριν. Οι διαφορές συνεχίζονται και στο σώμα της συσκευής μιας και μεταξύ του Digital Crown και του πλευρικού κουμπιού, τα οποία φαίνονται να έχουν αλλάξει και αυτά, υπάρχει μια οπή η οποία ενδέχεται να είναι ένα επιπλέον μικρόφωνο.

iphone xs apple watch series 4 φωτογραφίες, Τα iPhone XS και Apple Watch Series 4 αποκαλύπτονται σε φωτογραφίες

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim C.

😍

Flagship killer

Μυρίζει νοτσαρα αλλά μάλλον θα είναι τουμπανακι…

ourttt

Ελπίζω να βάλανε φέτος notch και στο Apple Watch και να μην το αφήσουν για του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.