Τα μοντέλα iPhone που θα αναβαθμιστούν σε iOS 17

iOS 17, Τα μοντέλα iPhone που θα αναβαθμιστούν σε iOS 17

Tα μοντέλα iPhone που είναι μεγαλύτερα των πέντε ετών δεν θα πάρουν τις νέες λειτουργίες και εφαρμογές που θα φέρει το φθινόπωρο το iOS 17. Πιο συγκεκριμένα, το iPhone X, το πρώτο που διαθέτει FaceID, το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus δεν θα υποστηρίζουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Οι παλαιότερες συσκευές που θα τρέχουν το νέο λογισμικό της Apple όταν θα είναι διαθέσιμο φέτος θα είναι τα iPhone XS, XS Max και XR.

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017 και ήταν η πρώτη σειρά που διέθετε glass επίστρωση στο πίσω μέρος. Από την άλλη, το iPhone X ήταν για την επέτειο των δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του iPhone το 2008. Ήταν το πρώτο smartphone και συσκευή της Apple με πλήρη οθόνη που αντικατέστησε το Touch ID με την αναγνώριση προσώπου.

Το iOS 17 υπόσχεται να φέρει πολλές μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις που θα κάνουν την εμπειρία χρήστη καλύτερη και ασφαλέστερη, επομένως είναι σημαντικό να μάθει κανείς εάν η συσκευή του θα το πάρει ή όχι.

Η λίστα με τα μοντέλα iPhone που θα πάρουν το iOS 17:

iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone XR
iPhone SE (2ης γενιάς ή νεότερο)

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.