Τα Moto G6, G6 Plus και G6 Play ανακοινώθηκαν. Τι φέρνει το νέο τρίο

Τα Moto G6, G6 Plus και G6 Play επιτέλους ανακοινώθηκαν ύστερα από πολύμηνη αναμονή. Η αποκάλυψη έγινε στις 19 Απριλίου σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και οι συσκευές βρίσκονται ήδη από χθες στα ράφια των καταστημάτων της πολυπληθέστερης χώρας στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με τη Motorola τα Moto G6, G6 Plus και G6 Play έχουν αδιάβροχη επίστρωση P2i, dual-SIM υποστήριξη και λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

Moto G6

Moto G6, G6 Plus και G6 Play, Τα Moto G6, G6 Plus και G6 Play ανακοινώθηκαν. Τι φέρνει το νέο τρίο

Το Moto G6 ενσωματώνει 5.7 ιντσών full-HD+ με αναλογία 18:9. Στον πυρήνα του εδρεύει octa-core Qualcomm Snapdragon 450 SoC που συνδυάζεται με Adreno 506 GPU και 3GB RAM. Το Moto smartphone έρχεται με 32GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται έως 128GB μέσω κάρτας microSD.

Το Moto G6 είναι εξοπλισμένο με dual κάμερα με κύριο αισθητήρα ανάλυσης 12MP και διάφραγμα f/1.8, και ένα βοηθητικό στα 5MP με f/2.2. Στην πρόσθια όψη βρίσκεται ο 8MP αισθητήρας με διάφραγμα φακού f/2.2.

Το νέο smartphone «τρέχει» stock Android 8.0 Oreo, ενώ διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh με TurboCharge υποστήριξη. Για συνδεσιμότητα το Moto G6 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες 4G LTE, Wi-Fi, NFC και Bluetooth 4.2, ενώ φέρει υποδοχή USB Type-C και θύρα ακουστικών 3.5mm. Το Moto G6 έρχεται σε δύο χρώματα Indigo και Silver σε τιμή €250.

Moto G6 Plus

Το Moto G6 Plus είναι το πιο εξοπλισμένο μοντέλο της σειράς και το πιο ακριβό. Έρχεται με τη μεγαλύτερη full-HD+ IPS οθόνη με διαγώνιο 5,93 ιντσών, ανάλυση 1080×2160 pixels και αναλογία 18:9. Στο εσωτερικό του εδρεύει Snapdragon 630 SoC με Adreno 508 GPU και 4GB ή 6GB μνήμης RAM.

Το Moto G6 Plus είναι εξοπλισμένο με dual κάμερα με κύριο αισθητήρα ανάλυσης 12MP και διάφραγμα f/1.7, και ένα βοηθητικό στα 5MP με f/2.2. Επίσης, η διπλή κάμερα είναι εξοπλισμένη με Dual Pixel autofocus και δυνατότητα καταγραφής 4K video.

Moto G6, G6 Plus και G6 Play, Τα Moto G6, G6 Plus και G6 Play ανακοινώθηκαν. Τι φέρνει το νέο τρίο

Το εν λόγω μοντέλο προσφέρει 64GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως 128GB.

Το νέο smartphone «τρέχει» stock Android 8.0 Oreo, ενώ διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3200mAh με TurboCharge υποστήριξη. Στο τομέα της συνδεσιμότητας προσφέρει ότι και το Moto G6, ενώ κυκλοφορεί στα χρώματα Indigo και Gold στην τιμή των €300.

Moto G6 Play

Το πιο οικονομικό μοντέλο της σειράς είναι το Moto G6 Play με 5.7-inch HD+ οθόνη αναλογίας 18:9, Snapdragon 430 SoC, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται.

Το εν λόγω μοντέλο ενσωματώνει μονή κάμερα 13MP με f/2.0 και LED flash στο πίσω μέρος, καθώς επίσης selfie κάμερα 8MP με φακό 80 μοιρών και διάφραγμα f/2.2. Το dual-SIM smartphone «τρέχει» stock Android 8.0 Oreo, ενώ το μεγάλο ατού της συσκευής είναι η μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh με υποστήριξη TurboCharge. Προσφέρονται οι συνδεσιμότητες 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, USB Type-C και θύρα 3.5mm.

Το Moto G6 Play είναι διαθέσιμο σε Gold και Indigo χρωματισμό.

Moto G6, G6 Plus και G6 Play, Τα Moto G6, G6 Plus και G6 Play ανακοινώθηκαν. Τι φέρνει το νέο τρίο

Το παγκόσμιο λανσάρισμα των Moto G6, G6 Plus και G6 Play θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα από το Μεξικό και θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Εγω υποστηριξη ομως δεν βλεπω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.