Τα νέα iPhone θα έρχονται με USB-C και in-display Touch ID;

νέα Iphone έρχονται usb-c in-display touch id, Τα νέα iPhone θα έρχονται με USB-C και in-display Touch ID;

Ένα άρθρο στο Forbes έρχεται να ανατρέψει όπως φαίνεται αντιλήψεις ετών, στην Apple. Απευθείας θύρα usb-c στα επόμενα iPhone και σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος επί της οθόνης είναι οι μεγάλες αλλαγές που φαίνονται πως θα υπάρξουν σύντομα.

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα μοντέλα iPhone 2019 της Apple αναμένεται να μοιάζουν πολύ με τις εκδόσεις του 2018. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η μόνη διαφορά θα είναι περισσότερες ικανότητες AR (επαυξημένης πραγματικότητας). Ωστόσο, σύμφωνα με μια στήλη του Forbes, από τον Jean Baptiste Su, Αντιπρόεδρο και κύριο αναλυτή της Atherton Research, τα Apple iPhone του 2019 θα διαθέτουν θύρα USB-C και θα είναι εξοπλισμένα πλέον με τον Touch ID σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Ένα μικρότερο notch φημολογείται επίσης ότι θα υπάρχει στο μπροστινό μέρος των iPhone 2019, και αυτό έχει νόημα. Καθώς ο ανταγωνισμός στη συρρίκνωση του notch μεγαλώνει συνεχώς, η Apple θα πρέπει να είναι σε θέση να το μικρύνει και η ίδια. Επιπλέον, θα υπήρχε ίσως η δυνατότητα να προσθέσει μια κάμερα TrueDepth στο πίσω μέρος των iPhone 2019. Σε αντίθεση με την ήδη υπάρχουσα μέθοδο φωτισμού που χρησιμοποιείται προς το παρόν στην μπροστινή κάμερα, η Apple λέγεται ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο “Time of Flight” για την κύρια κάμερα στα επόμενα μοντέλα. Αυτό είναι κάτι που αφενός θα τους κοστίσει λιγότερο και αφετέρου είναι ευκολότερο για τον κατασκευαστή σε σχέση με την τρέχουσα μέθοδο κατασκευής.

Η Apple απέσυρε την κατοχυρωμένη θύρα Lightning στο iPad Pro πέρυσι και πολλοί ελπίζουν ότι το ίδιο θα συμβεί και με το νέο iPhone φέτος. Η μετάβαση στο USB-C μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες iPhone να βρουν αξεσουάρ για το ακουστικό τους. Θα μπορούσε επίσης να τους βοηθήσει να βρουν φτηνότερες εναλλακτικές λύσεις όταν πρέπει να αντικαταστήσουν το φορτιστή τους.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

χαχαχαχαχαχααχ;χαχαχαχχ;;χ
ναι κ μετα ξυπνησατε 😂😂😂😂

nikopoup

Και κάτι που δεν αναφέρει το άρθρο είναι ότι το type c είναι και γρηγορότερο στην μεταφορά δεδομένων και μπορεί να αντέξει περισσοτερα watt στην φόρτιση

Thanoslam

Ούτε για πλάκα. Μόνο σε φτηνό iPhone.

wave

Ανέκδοτα για εσωτερική κατανάλωση.

Giako

In Display αισθητήρα ξεχάστε το. Χρησιμοποιώ εδώ και μία εβδομάδα το face ID και είναι εξαιρετικά πιο εύκολο (για εμένα τουλάχιστον) στην χρήση του σε σχέση με το αποτύπωμα. Γενικά οι in display αισθητήρες δεν πιστεύω να έχουν μέλλον καθώς οι πρώτες εφαρμογές τους, είναι αργές και με χαμηλό ποσοστό επιτυχίας στο ξεκλείδωμα.

Nickolas

USB type C θα μπορούσε να βάλει αν και είναι λιγάκι δύσκολο λόγω των αξεσουάρ που βασίζονται στην υπάρχουσα υποδοχή. Για αναγνώστη αποτυπωμάτων στην οθόνη πάλι δε νομίζω να το κάνει γιατί μαζί με τη νέα κάμερα θα πρέπει να αυξήσει την τιμή κάνα κατοσταρικο παραπάνω κάτι που δε νομίζω να τη συμφέρει τώρα που δεν είναι και στα καλύτερά της. Τώρα βέβαια Apple είναι αυτή όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς τουλάχιστον στο κομμάτι της τιμής.

Γιώργος Μι

Μακάρι αν και χλωμό…

VasilisN9

To iPad pro έχει USB-C γιατί να μην έχει το νέο iPhone;

John Real

Και usb c και in screen fingerprint; Wow , τοσο πολυ innovation μαζεμενο αξιζει σιγουρα ενα διχιλιαρο!

p4petrenko

@John Real εδω εχει 1μισι χιλιαρικο το φετινο αμα τα κανουν και αυτα οσο θέλουν θα το βαλουν..
αλλα να μου πεις και το φετινο συμφωνα με αυτους γεματο innovations ειναι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.