Τα OnePlus 9 series θα έχουν οθόνη LTPO AMOLED

, Τα OnePlus 9 series θα έχουν οθόνη LTPO AMOLED

Με τεχνολογία LTPO AMOLED θα είναι εφοδιασμένο τα νέα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro, που σημαίνει ότι θα επιτρέπεται να αλλάζει τη συχνότητα από το 1Hz έως τα 120Hz. Η ευελιξία αυτή θα του επιτρέπει να αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες.

Με την αλλαγή στη συχνότητα ανανέωσης της η οθόνη LTPO AMOLED του OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro θα μπορεί να έχει χαμηλό ρυθμό ανανέωσης σε συνθήκες που δεν είναι απαραίτητο το κάτι παραπάνω, όπως είναι η Always on screen, ή η στατική αρχική οθόνη και μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης όταν οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες σε κάποιες εφαρμογές.

H οθόνη του OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro θα έχει πολύ γρήγορη απόκριση στο πάτημα του κατόχου του, ενώ ο Qualcomm Snapdragon 888 θα έχει ειδικό σύστημα ψύξης για ομαλή λειτουργία σε εφαρμογές gaming. Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, κάνουν λόγο για ανάλυση 1440p στην οθόνη, με την φωτεινότητα να έχει 8192 βήματα ρύθμισης για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Όλα δείχνουν ότι το OnePlus 9 θα δίνει έμφαση στο πεδίο της οθόνης.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AMOLED Qualcomm Snapdragon vivo

vivo X Fold: Με Snapdragon 8 Gen 1, flagship κάμερες

H Vivo υποστηρίζει πως η οθόνη μπορεί να αντέξει 300.000 διπλώσεις, αριθμό κατά πολύ μεγαλύτερο από τις 200.000 που είπε η Samsung για τα δικά της foldable.

Smartphones AMOLED Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi 12X: Αναμένεται με οθόνη AMOLED 6,28″ και Snapdragon 870

Οι φήμες για τη σειρά Xiaomi 12 συσσωρεύονται εδώ και σχεδόν μισό χρόνο και έχουμε μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε από τα Xiaomi 12 και 12 Ultra.

Smartphones OnePlus 9 OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 και 9 Pro: Παίρνουν το HasselBlad XPAN Mode

To HasselBlad XPAN Mode έρχεται στον βασικό εξοπλισμό των OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro.

Software OnePlus 9 OnePlus 9 Pro

OnePlus: Δίνει απαντήσεις για το σκάνδαλο των εφαρμογών

Η OnePlus κατηγορείται ότι δεν αφήνει σε πολύ γνωστές εφαρμογές τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πλήρη ισχύ του Snapdragon 888.