Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL ανακοινώνονται στις 9 Οκτώβρη;

Pixel 3 και Pixel 3 XL, Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL ανακοινώνονται στις 9 Οκτώβρη;

Τα Pixel 2 και 2 XL ανακοινώθηκαν επίσημα στις 4 Οκτωβρίου του 2017 και αντίστοιχα η ίδια ημερομηνία είχε διαρρεύσει για την παρουσίαση των Pixel 3 και Pixel 3 XL τη φετινή χρόνια. Ωστόσο ίσως υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση.

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg η επίσημη παρουσίαση μετατίθεται για λίγες ημέρες αργότερα, καθώς ισχυρίζεται ότι η τρίτη γενιά Pixel smartphones θα αποκαλυφθεί από την Google σε press event στη Νέα Υόρκη που θα λάβει χώρα στις 9 Οκτωβρίου.

Οι πολλαπλές διαρροές το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτουν ότι η νέα σειρά και ειδικά το Pixel 3 XL (μέχρι και στη μαύρη αγορά το βγάλανε) είναι καθ’ όλα έτοιμα, οπότε αν ισχύει η μικρή καθυστέρηση κάποιο άλλο λόγο εξυπηρετεί. Ίσως η Google να ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο κοινό στα πλαίσια του ίδιου event κι άλλες ενδιαφέρουσες συσκευές, όπως ένα νέο Pixelbook ή γιατί όχι ένα Pixel Watch.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να σταλούν οι επίσημες προσκλήσεις από την αμερικάνικη εταιρεία για την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των Pixel 3 και Pixel 3 XL τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο παρά μόνο ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που η Google συνηθίζει να παρουσιάζει τα Pixel smartphone, λαμβάνοντας υπόψη μας τις δύο προηγούμενες χρονιές 2016 και 2017.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μια ομορφάδα! χαχαχα!!!

Αστέριος Στέλιος

Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα αν οι συσκευές που βλέπουμε μέσα έξω πάνω κάτω στο YouTube είναι όντως η τελική έκδοση των νέων pixel. ..αυτοί στις 9 Οκτωβρίου τι θα ανακοινώσουν ακριβώς ???
Το μόνο που μπορούν να πουν ορίστε ότι είδατε εδώ και 2 μήνες 😀😆😁😀

χρηστος

Πραγματικα η Google φετος αναρωτηθηκε αν μπορει να δημιουργει την πιο ασχημη αντιγραφη και το επραξε, ξεπερνωντας την Huawei κτλ. Μονο η καμερα δεν αρκει για να εχεις ενα καλο κινητο. Το design ειναι απαισιο και τα specs απο το 2016: 4GB ram, οθονη 1080p 6.3′ με μπαταρια 3400 κτλ κτλ. Τι να πω..

vtag

Τι να ανακοινώσει; Τα ανακοινωμένα;;;😂😂😂😂🤣🤣🤣

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.