Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα gestures του fingerprint scanner

Pixel 3 Pixel 3 XL πρόβλημα gestures fingerprint scanner, Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα gestures του fingerprint scanner
Άλλο ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν αντιμετωπίσει τα Pixel 3 και Pixel 3 XL το τελευταίο διάστημα, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να μην ανταποκρίνεται σωστά στα gestures.
Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί αρκετά προβλήματα στα Pixel 3 και Pixel 3 XL, τα οποία αφορούσαν την κάμερα, το κλείσιμο των εφαρμογών, τη διαχείριση της RAM και έρχεται άλλο ένα να προστεθεί σχετικά με τη λειτουργία των gestures του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πρέπει βέβαια να αναφέρουμε πως η Google έχει φροντίσει να διορθώσει τα προβλήματα με αναβαθμίσεις αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο να αγοράζει κάποιος μια συσκευή και να εμφανίζονται προβλήματα τόσο συχνά.
Τα πρώτα προβλήματα σχετικά με τα gestures του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων έχουν εμφανιστεί εδώ και δύο μήνες, τα οποία όσο περνάει ο καιρός διογκώνονται και θα πρέπει η Google να δώσει λύση. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες δηλώνουν ότι τις περισσότερες φορές που επιχειρούν να κάνουν swipe down στον αναγνώστη αποτυπωμάτων για να εμφανίσουν το μενού με τις ειδοποιήσεις και τις ρυθμίσεις, δεν λειτουργεί σωστά. Υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που δηλώνουν ότι το καταφέρνουν στο 60% των προσπαθειών και άλλοι ότι χρειάζονται δέκα προσπάθειες για να λειτουργήσει, προκαλώντας εκνευρισμό.
Επίσης, οι χρήστες των συσκευών αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχαν κάποιο ανάλογο πρόβλημα με την ίδια λειτουργία στα Pixel και Pixel 2, ενώ δεν είναι γνωστό το αν αυτό το πρόβλημα προκαλείται από bug στο λειτουργικό σύστημα ή είναι θέμα hardware, με τη Google να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του προβλήματος.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θάνος

Και στο 2XL δεν δουλεύουν σωστά τα gestures, άρα είναι γενικότερο το πρόβλημα.

mech.al.

Μόλις χθες σε ξένο σάιτ διάβασα ένα άρθρο που έλεγε “Google Pixel 3 and 3 XL owners are having problems with phone calls” άρα τα πρόβληματα βγαίνουν ένα μετά το άλλο με σειρά αναμονής παρακαλώ!

Flagship killer

Κάτι άλλο πια αυτό το τηλέφωνο θα βγάλει;;;;

Jimis

Καλύτερα γράψτε ένα άρθρο, να μας διευκρινίσετε σε μία μικρή λίστα, τί δουλεύει σωστά σε αυτά τα τηλέφωνα, εν τέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.