Τα Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google

Google pixel 3a, Τα Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google

Google pixel 3a, Τα Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google

Η νέα μόδα των smartphones εκτός από punch hole display και πολλαπλές κάμερες φαίνεται πως είναι η Lite έκδοση των ναυαρχίδων. Η Google θα ακολουθήσει αυτήν την μόδα με την κυκλοφορία των Pixel 3a και Pixel 3a XL smartphone.

Τα ονόματα των δύο smartphone βρέθηκαν αρχικά την προηγούμενη βδομάδα στο Android Q όπου κώδικας πρόδιδε την ύπαρξη τους. Υπήρχαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η mid-range κατηγορία της Google θα ονομαζόταν Google Pixel 3 Lite. Αξιόπιστη πηγή του 9to5google, τα smartphones θα έρθουν στην αγορά με την ονομασία Pixel 3a και Pixel 3a XL.

Google pixel 3a, Τα Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google

Εσωτερικά τώρα τα smartphone μάλλον θα κρύβουν είτε τον Snapdragon 670 είτε τον 710 επεξεργαστή, με 64GB εσωτερική μνήμη και 4GB μνήμη RAM. Το Pixel 3a φημολογείται πως θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh με την 18W γρήγορη φόρτιση και την USB Type-C θύρα να δίνουν δυναμικό παρών και στα δύο μοντέλα.

Η οθόνη των 3a και 3a XL αναμένεται να έχει μέγεθος 5.6 και 6 ίντσες με το πρώτο να έχει ανάλυση 2220×1080 και OLED display. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις σε Clearly White και Just Black αποχρώσεις ( μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας είναι απλά άσπρο και μαύρο ).

Google pixel 3a, Τα Pixel 3a και 3a XL θα είναι η mid-range κατηγορία της Google

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας είναι προς το παρών άγνωστη σύμφωνα όμως με τον David Ruddock του Android Police τα δύο smartphone θα έρθουν την άνοιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Αν η Google δεν επανέλθει σε τιμές Nexus, τότε δεν υπάρχει λόγος να αντικαταστήσω το Nexus 6, το οποίο τρέχει Lineage 16.0 (Android 9). Ένα δαχτυλικό αποτύπωμα, μία θύρα USB type- C και μία καλύτερη κάμερα, δεν δικαιολογούν την υπερ-πολλαπλάσια αξία των Pixel.

Norsk

Θοδωρη, χωρις τα υπαρχοντα πιξελ να ειναι κατι το ιδιαιτερο, η διαφορα με τη συσκευη που αναφερεις πως διαθετεις ειναι χαοτικη.
Ποσο μαλλον αλλες εταιριες, δοκιμασε ενα Xiaomi, ενα π20 προ ‘η ακομα και ενα Honor.

Θοδωρής Χ.

Συμφωνώ ότι υπάρχει διαφορά, oi τιμές όμως δεν δικαιολογούνται. Το Citroen μου αν πουλήσω, θα πάρω λιγότερα χρήματα από αυτά που κοστίζει ένα Pixel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Internet Chrome Google

Google Chrome: Αλλάζει τα σχέδιά της – Τα cookies δεν καταργούνται τελικά

Η Google φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδια για την κατάργηση των cookies από το Chrome, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη αλλαγή.