Τα πλάνα της Samsung για S10, αναδιπλούμενο smartphone και αφαίρεση της θύρας ακουστικών σύμφωνα με το Bloomberg

πλάνα samsung s10 αναδιπλούμενο smartphone θύρα ακουστικών, Τα πλάνα της Samsung για S10, αναδιπλούμενο smartphone και αφαίρεση της θύρας ακουστικών σύμφωνα με το Bloomberg

Το Bloomberg ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους στο εσωτερικό της Samsung και πληροφορήθηκε σχετικά με τα πλάνα της για τις αρχές του 2019 αναφορικά με τα Galaxy S10, το αναδιπλούμενο smartphone και το αν τελικά θα αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών 3.5mm.

Η αναφορά του Bloomberg αναφέρει πως η Samsung εργάζεται πάνω σε τρία διαφορετικά μοντέλα Galaxy S10, εκ των οποίων το ένα θα μπορεί να συνδέεται με τα 5G δίκτυα όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα ενώ στα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνεται η παρουσίαση του νέου της αναδιπλούμενου smartphone, κάνοντάς την πρωτοπόρο σε αυτή τη νέα αγορά που δημιουργείται.

Πιο συγκεκριμένα, το Galaxy S10 θα διαθέτει οθόνη 5.8 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, τριπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος με φακό για κανονικές λήψεις, ευρυγώνιο και τηλεφακό, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και selfie κάμερα ενσωματωμένη στην οθόνη. Το S10 Plus θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά και θα διαφέρει μόνο στο μέγεθος σε σύγκριση με το “απλό” μοντέλο.

Όσον αφορά το βασικό Galaxy S10 θα διαθέτει επίπεδη AMOLED οθόνη και όχι curved όπως τα άλλα μοντέλα, φηψιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων σε πλάγια θέση στο σώμα της συσκευής και ενδεχομένως μονή κάμερα στο πίσω μέρος.

Όσον αφορά το αναδιπλούμενο smartphone, η αναφορά κάνει λόγο για το στόχο της Samsung να κυριαρχήσει σε αυτήν την αγορά με τη Huawei να αναμένεται να κάνει και εκείνη την κίνησή της σε αυτήν την αγορά. Η αναφορά επίσης τονίζει πως πιθανόν να μη δούμε το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung μέσα στο 2018 παρά τη διαβεβαίωση πως η συσκευή θα εμφανιστεί σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με την ανακοίνωση για το Samsung Developer Conference στις 7 και 8 Νοεμβρίου, η οποία φαίνεται να “κρύβει” ένα μήνυμα για την παρουσίαση αυτής της συσκευής.

Τέλος, η αναφορά που έλαβε το Bloomberg κάνει λόγο για τις συζητήσεις που γίνονται εντός Samsung για την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών 3.5mm από τα smartphone, με την εταιρεία να μην έχει αποφασίσει ακόμα το αν θα κρατήσει ή θα αφαιρέσει την θύρα για τη χρήση των ακουστικών που όλοι γνωρίζουμε, η οποία αφαιρείται από όλο και περισσότερες συσκευές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.