Τα προϊόντα της εταιρείας Blackview στην Ελληνική αγορά

Blackview rugged smartphones, Τα προϊόντα της εταιρείας Blackview στην Ελληνική αγορά

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας με διεθνή αναγνωρισμένα brands, η Stefinet Multimedia A.E. ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της εταιρείας Blackview στην Ελληνική αγορά.

Η Blackview είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας που αρχικά εξειδικεύτηκε σε ανθεκτικά τηλέφωνα Rugged Phones για να υποστηρίξει τη χρήση τηλεφώνων σε σκληρά & απαιτητικά περιβάλλοντα. Μετά από 11 χρόνια ανάπτυξης, η Blackview έχει εμπλουτίσει τη προϊοντική της γκάμα με «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα (Smartphones), Tablets, ακουστικά & φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Laptop).

Blackview rugged smartphones, Τα προϊόντα της εταιρείας Blackview στην Ελληνική αγορά

Η Blackiew διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής 8.500 τετραγωνικών μέτρων με έδρα την Κίνα. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εμπειρία και την ποιότητα, η Blackview επιβάλλει πολύ αυστηρούς ελέγχους σε κάθε διαδικασία, από το σχεδιασμό έως την παραγωγή. Όλα τα προϊόντα της Blackview υπόκεινται σε αυστηρά πρότυπα και διαδικασίες δοκιμών υψηλής ποιότητας, με κύριο στόχο να διασφαλίσει την εξαιρετική εμπειρία χρήσης στον τελικό καταναλωτή.

Blackview rugged smartphones, Τα προϊόντα της εταιρείας Blackview στην Ελληνική αγορά

Με τον ετήσιο όγκο πωλήσεων να παρουσιάζει τουλάχιστον 20% σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, η Blackview έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες και γεωγραφικές περιοχές – ενώ παράλληλα διαθέτει περισσότερους από 100 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όραμα κα η στρατηγική της Blackview συνοψίζεται στην ακόλουθη φράση: «Να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής και να τα προσφέρουμε στις πλέον ελκυστικές τιμές, ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει τεχνολογίες «αιχμής» ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.»

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια νέα εικόνα dummy μονάδων iPhone 16 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X παρουσιάζει ολόκληρη τη σειρά.