Τα Samsung Galaxy που θα μπουν στο πρόγραμμα Android 10 beta

samsung galaxy android 10 beta, Τα Samsung Galaxy που θα μπουν στο πρόγραμμα Android 10 beta

Μπορεί πριν από εβδομάδες η Samsung να ανακοίνωσε τα Galaxy που θα αναβαθμιστούν σε Android 10 αλλά προχώρησε επίσημα και στην ανακοίνωση των συσκευών που θα συμμετάσχουν στο beta testing του Android 10 μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του για τις συσκευές της Samsung.

Φαίνεται πως οι κάτοχοι των Galaxy S10 θα είναι από τους πρώτους που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα Android 10 beta αλλά και One UI 2.0 beta έτσι ώστε να δοκιμάζουν κάθε νέα beta έκδοση που θα κυκλοφορεί, πριν την επίσημη διάθεσή της στις συσκευές που θα αναβαθμιστούν στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

samsung galaxy android 10 beta, Τα Samsung Galaxy που θα μπουν στο πρόγραμμα Android 10 beta

Η έκδοση Android 10 beta αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για όλη τη σειρά των Galaxy S10, ενώ χωρίς να είναι ακόμα κάτι επίσημο, στο πρόγραμμα θα ενδεχομένως να ενταχθούν και τα Galaxy Note 10, Note 9 αλλά και τα Galaxy S9. Δεν αποκλείεται να δούμε τις συσκευές αυτές να λαμβάνουν τις Android 10 beta εκδόσεις μιας και για το 2018, οι συσκευές που είχαν μπει τότε στο Android Pie beta πρόγραμμα, ήταν όσες κυκλοφόρησαν το 2018 και 2017.

Επίσης, δεν είναι γνωστό το αν στις συσκευές που θα δοκιμάζουν τις Android 10 beta εκδόσεις θα συμπεριληφθεί και το Galaxy fold, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις 5G εκδόσεις των Galaxy S10 και Note 10, με την αγορά της Νοτίου Κορέας να έχει διαθέσιμες μόνο τις 5G εκδόσεις του Note 10 και Note 10+.

Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του Android 10 beta για τα Galaxy smartphone της Samsung, αλλά αν λάβουμε υπ όψιν μας πως το 2018, η Samsung έδωσε το Android Pie beta στα S9 και S9+ μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της Samsung, τότε δεν αποκλείεται η διάθεση του Android 10 beta προγράμματος να γίνει εξίσου σύντομα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.