Τα third-party app δεν θα επωφεληθούν από το Google Motion Sense

, Τα third-party app δεν θα επωφεληθούν από το Google Motion Sense

Η Google ενσωματώσε στα Pixel 4 και Pixel 4 XL το σύστημα Motion Sense, το οποίο επιτρέπει την εκτέλεση λειτουργιών με την χρήση κινήσεων του χεριού. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Google δεν θα κυκλοφορήσει ένα API το οποίο θα επιτρέψει στους developers να ενσωματώσουν τις λειτουργίες του Motion Sense στις δικές τους εφαρμογές. Αυτό ουσιαστικά περιορίζει την χρήση του συστήματος της Google, η οποία προς το παρόν το κρατάει για αποκλειστικά δική της χρήση στις εφαρμογές της.

Την πληροφορία αποκάλυψε το AndroidPolice, το οποίο ρώτησε έναν εκπρόσωπο της Google αν θα υπάρξει Motion Sense API το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι third-party developers. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Αμερικανικού κολοσσού απάντησε “όχι τώρα, αλλά θα σας ενημερώσουμε αν αλλάξουν τα σχέδια”. Παρόλο που η Google δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει άμεσα ένα API ο εκπρόσωπος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπεί κάποια στιγμή στο μέλλον στους developers να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες του Motion Sense στις δικές τους εφαρμογές.

Για όσους δεν γνωρίζουν μέσω του Motion Sense, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την μουσική, να κάνουν σίγαση μία κλήση αλλά και να παίξουν ορισμένα demo παιχνιδιών όπως το Pokemon Wave Hello και Headed South. Στην πραγματικότητα, η Google έχει δώσει την δυνατότητα σε μερικούς developers να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Motion Sense αυτοί όμως είναι πραγματικά λίγοι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.