Και τα τηλέφωνα Xiaomi Redmi θα αποστέλλονται χωρίς φορτιστές

xiaomi redmi, Και τα τηλέφωνα Xiaomi Redmi θα αποστέλλονται χωρίς φορτιστές

Μόλις χθες η Xiaomi ανακοίνωσε το Redmi Note 11SE στην Ινδία και, εκτός από τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, στην επίσημη σελίδα της Xiaomi India βλέπουμε ότι το τηλέφωνο θα αποσταλεί χωρίς φορτιστή.

Η Xiaomi σταμάτησε να πακετάρει φορτιστές με τα τηλέφωνά της πέρυσι με το Mi 11 πέρυσι, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα τηλέφωνο Redmi θα κυκλοφορήσει χωρίς φορτιστή.

xiaomi redmi, Και τα τηλέφωνα Xiaomi Redmi θα αποστέλλονται χωρίς φορτιστές

Κοιτώντας τα περιεχόμενα της συσκευασίας για το Note 11 SE, βλέπουμε ότι περιλαμβάνουν το τηλέφωνο, ένα καλώδιο USB-C, το εργαλείο εξαγωγής SIM, την προστατευτική θήκη, τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης και την κάρτα εγγύησης.

Όλα τα άλλα τηλέφωνα Redmi που πωλούνται μέσω του ιστότοπου της Xiaomi India έχουν τον φορτιστή, επομένως μένει να δούμε αν το Note 11 SE είναι μια μεμονωμένη περίπτωση ή εάν όλα τα μελλοντικά τηλέφωνα Redmi θα κυκλοφορούν επίσης χωρίς μετασχηματιστή ρεύματος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.