Τα Vivo X50 και X50 Pro έρχονται στην Ευρώπη

, Τα Vivo X50 και X50 Pro έρχονται στην Ευρώπη

Ενάμιση περίπου μήνα μετά την παρουσίαση των συσκευών στην Κίνα, η Vivo ανακοίνωσε και επίσημα πως η σειρά Vivo X50 θα κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρωπαϊκής αγοράς, με την απουσία του Vivo X50 Pro+.

Vivo X50 Pro

, Τα Vivo X50 και X50 Pro έρχονται στην Ευρώπη

Όπως είχαμε δει, η κάμερα του Vivo X50 Pro έρχεται με κάμερα 48MP με μοναδικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας τύπου gimbal, συνοδευόμενη από portait κάμερα 13MP με 2X οπτικό zoom, 8MP ultra-wide και 8MP τηλεφακό με δυνατότητα 60x Hyper Zoom. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η συσκευή έρχεται με κυρτή οθόνη 6,56 ίντσες ανάλυσης FHD+ με υποστήριξη HDR 10+ τεχνολογίας AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Μία οπή στα αριστερά της οθόνης φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 32MP.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 765G, με υποστήριξη δικτύων 5G, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Η μπαταρία του X50 Pro ανέρχεται στα 4.315mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33W.

Vivo X50

, Τα Vivo X50 και X50 Pro έρχονται στην Ευρώπη

Το μικρό αδερφάκι του X50 Pro, Vivo X50, διαθέτει flat οθόνη 6,56 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης FHD+, με τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και την ίδια οπή στο αριστερό μέρος της οθόνης για τη selfie κάμερα των 32MP. O επεξεργαστής Snapdragon 765G βρίσκεται στο εσωτερικό και της οικονομικότερης πρότασης, συνοδευόμενος από 8GB RAM και 128GB ή 256GB χώρου αποθήκευσης.

Οι μεγάλες αλλαγές είναι στην κάμερα, καθώς το Vivo X50 έχει τετραπλό σύστημα κάμερας, χωρίς όμως σταθεροποίηση τύπου gimbal. Οι τέσσερις αυτές κάμερες είναι μία κύρια στα 48MP, μία κάμερα portrait 13MP με 2x οπτικό zoom, μία ultra-wide των 8MP και μία για macro λήψεις στα 5MP. Επιπλέον, έχει ελαφρώς μικρότερη μπαταρία στα 4.200mAh και υποστηρίζει την ίδια γρήγορη ενσύρματη φόρτιση στα 33W.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τιμή και διαθεσιμότητα, πέραν της επίσημης ανακοίνωσης ότι θα κυκλοφορήσουν και στην Ευρώπη. Οι τιμές πάντως των βασικών μοντέλων των Vivo X50 και X50 Pro στη Κίνα ήταν περίπου 440 και 541 Ευρώ αντίστοιχα, οπότε περιμένουμε σίγουρα κάτι παραπάνω από τις προαναφερθείσες τιμές.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.