Τα Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου

, Τα Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ένα event στις 29 Μαρτίου, στο οποίο περιμένουμε να δούμε τα Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite. H παρουσίαση των νέων smartphones της Xiaomi θα γίνει μέσω live streaming.

Η Xiaomi δεν ανακοίνωσε το ποια θα είναι τα μοντέλα που θα ανακοινώσει στις 29 Μαρτίου, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι σε εκείνο το event θα δούμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των Xiaomi Mi 11 Pro, Ultra και Lite. To Xiaomi Mi 11 Lite έχει το ενδιαφέρον του, καθώς θα είναι το πρώτο με τον επεξεργαστή Snapdragon 775G, αλλά και τριπλό setup στους φακούς στο πίσω μέρος.

Τα Xiaomi Mi 11 Pro και Ultra θα κεντρίζουν το φωτογραφικό ενδιαφέρον με τον αισθητήρα ISOCELL που θα περιλαμβάνουν, με υβριδικό zoom που θα φτάνει το 120x, ενώ αναμένεται να υπάρχει και μία μικρή οθόνη στο πίσω μέρος, στο σημείο των καμερών για να μπορεί κανείς να βλέπει τον εαυτό του, καθώς τραβά μία selfie.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ironman mark 45 αισίως....

το xiaomi mi 10 pro 5g , έχει βγεί “παληκάρι”. πραγματικά αυτό που λέμε “ναυαρχίδα” στα κινητά. εικόνα, ήχος, ταχύτητα, κάμερες, μπαταρία (η γρήγορη φόρτιση είναι πραγματικά αυτό που λέει), miui 12 μοντέρνο, smooth. περιμένω να δω το mi 11 pro! βέβαια για αγορά δε συζητάμε γιατί… τα “χιλιάρικα” δεν είναι πετσετάκια να αλλάζουμε κινητά κάθε χρόνο!

Νικος

αραγε αυτη η xiaomi θα βγαλει ποτε κινητο με usb 3.0? Πραγματικα ειναι τοσο πισω ….

ΙΚΟΥΛΑΣ

κλαϊ μαϊν για το usb3 είχε όλα τα αλλά και ειδικά τιμή! 600ευρώ σε σύγκριση με κατι samsung 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.