TCL 10 5G: Κυκλοφόρησε στη WIND με τιμή από 279 ευρώ

, TCL 10 5G: Κυκλοφόρησε στη WIND με τιμή από 279 ευρώ

Η TCL Communication με χαρά ανακοινώνει την κυκλοφορία του TCL 10 5G στην Ελληνική αγορά, ακόμα ένα 5G smartphone της εταιρείας που αξιοποιεί τη δύναμη της 5G συνδεσιμότητας, ενώ προσφέρει στους χρήστες μια συσκευή με κομψό σχεδιασμό σε προσιτή τιμή.

Με το TCL 10 5G θα ανακαλύψετε τις δυνατότητες του 5G για ταχύτερη περιήγηση, απρόσκοπτη παραγωγικότητα και ασταμάτητο streaming. Η οθόνη Dotch FHD+ 6,53 ιντσών ζωντανεύει με εντυπωσιακή λεπτομέρεια τα 5G πολυμέσα σας, χάρη στην οπτική τεχνολογία NXTVISION της TCL και τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Ώρα για λήψεις με μια υπέροχη και κορυφαία στη βιομηχανία τετραπλή κάμερα 64MP AI: Οι χρήστες θα απολαύσουν βίντεο 4K χωρίς κουνήματα και εικόνες υψηλής ανάλυσης που θα αγγίξουν ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας και, στη συνέχεια, θα μπορούν να τα μοιραστούν όλα άμεσα, χάρη στην απίστευτα γρήγορη ταχύτητα μεταφόρτωσης του TCL 10 5G.

Η εποχή του 5G επιτέλους έφτασε και το TCL 10 5G στοχεύει στον εκδημοκρατισμό του δικτύου 5G, φέρνοντας παράλληλα αξιοσημείωτες δυνατότητες 5G και εμπειρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των περισσότερων καταναλωτών.

Η οπτική εμπειρία δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο έντονη χάρη στο ειδικό chipset οθόνης της TCL και την οπτική τεχνολογία NXTVISION. Η οθόνη Dotch FHD+ 6,53 ιντσών του TCL 10 5G, με αναλογία οθόνης/σώματος 91%, εκτείνεται από άκρη σε άκρη, δημιουργώντας εξαιρετικά συναρπαστικά γραφικά. Συνεχίστε την εμπειρία προβολής σας με άνεση χάρη σε μια σειρά λειτουργιών θέασης του TCL 10 5G. Με τον προσαρμοστικό τόνο, τις λειτουργίες Reading mode και Eye comfort, κάθε προβολή βελτιστοποιείται για να μειώσει την καταπόνηση των ματιών και την έκθεση στο επιβλαβές μπλε φως.

Όλα είναι στα χέρια σας με το TCL 10 5G, το οποίο εξασφαλίζει μια επαναστατική εμπειρία 5G συνδεσιμότητας, καθώς και πέντε φορές γρηγορότερες ταχύτητες λήψης έως 2.3Gbps και ταχύτητες μεταφόρτωσης έως 200Mbps για streaming υψηλής ποιότητας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία NXTVISION της TCL δημιουργεί προηγμένη ακρίβεια χρωμάτων, σε συνδυασμό με την ευκρίνεια και τη βελτίωση της αντίθεσης, προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα εικόνων που δεν διαφέρουν από την πραγματική ζωή!

Μιλώντας για περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης, τώρα μπορείτε να απολαύσετε έναν μαραθώνιο ταινιών και σειρών στο Netflix με εντυπωσιακά οπτικά χαρακτηριστικά, για να βιώσετε απρόσκοπτη ροή streaming HDR10 χωρίς διακοπές και λήψη ταινιών πέντε φορές πιο γρήγορα με ταχύτητα 5G επόμενης γενιάς.

, TCL 10 5G: Κυκλοφόρησε στη WIND με τιμή από 279 ευρώ

Μέσω των κορυφαίων φωτογραφικών δυνατοτήτων, οι χρήστες θα εντυπωσιαστούν από την μέγιστη αποτύπωση των λεπτομερειών σε όλες τις συνθήκες με την κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 64MP, τον ευρυγώνιο φακό 118 μοιρών, την κάμερα macro που επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν εξαιρετικά κοντινές λήψεις σε απόσταση μόλις 2 εκατοστών και την κάμερα βάθους για φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με Εφέ Bokeh. Η μπροστινή κάμερα 16MP του TCL 10 5G εισάγει την τεχνολογία 4 σε 1 pixel που συνδυάζει αυτόματα 4 pixel σε 1, για φωτεινότερες selfie και βελτιωμένες δυνατότητες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όλες οι φωτογραφίες σας θα αποτυπώνεται με απόλυτη λεπτομέρεια χάρη στην αυτόματη εστίαση (PDAF), που εξασφαλίζει ευκρινείς λήψεις.

Μοιραστείτε το δικό σας περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση με ένα πάτημα χάρη στις εξαιρετικά γρήγορες μεταφορτώσεις 5G. Αξιοποιήστε την ταχύτητα του TCL 10 5G στην κοινή χρήση αρχείων υψηλής ανάλυσης, η οποία επεξεργάζεται περιεχόμενο 2,5 φορές ταχύτερα από ένα τηλέφωνο 4G. Μεταφέρετε βίντεο 4K 100MB σε 4 δευτερόλεπτα ή δοκιμάστε να ανεβάσετε φωτογραφίες 64MP στο 5G cloud με ρυθμό μεταφοράς 20MB σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Με την υποστήριξη του chipset Snapdragon 7-series 5G SoC, το TCL 10 5G παρέχει αυξημένο εύρος ζώνης δεδομένων με αναβαθμισμένη απόδοση της μηχανικής υποστήριξης AI, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης ομιλίας που λειτουργεί 1.75 φορές γρηγορότερα και της λήψης με ταχύτητα πέντε φορές πιο γρήγορα έως 2.3Gbps και ταχύτητες μεταφόρτωσης έως 200Mbps για απρόσκοπτη ομαλή ροή περιεχομένου υψηλής ανάλυσης. Επίσης, θα βρίσκετε πάντα τον ακριβή προορισμό σας με το GPS διπλής ζώνης L1 + L5 για ταχύτερο και ακριβέστερο εντοπισμό της τοποθεσίας.

Αποθηκεύστε περισσότερες λήψεις και επεκτείνετε τη μνήμη του smartphone σας έως και 1TB (FAT32) μέσω της κάρτας Micro SD. Χρησιμοποιώντας μπαταρία 4500mAh, το TCL 10 5G αποδίδει όλη την μέρα, ενώ σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι το τηλέφωνό σας και άλλες συσκευές μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε λίγα λεπτά με γρήγορη φόρτιση Quick Charging 3.0 και με φόρτιση on-the-go. Εξασφαλίζοντας διαρκή μέγιστη απόδοση, το TCL 10 5G ενσωματώνει τεχνολογία ψύξης με πολλαπλές στρώσεις γραφίτη και εξαιρετικά λεπτούς σωλήνες θερμότητας που διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του τηλεφώνου.

, TCL 10 5G: Κυκλοφόρησε στη WIND με τιμή από 279 ευρώ

Θα εντυπωσιαστείτε από τον ήχο υψηλής ανάλυσης και τις δυνατότητες Super Bluetooth, καθώς θα μπορείτε να ακούσετε μουσική που ξεπερνά την ποιότητα του CD και συνδέει έως και 4 ηχεία Bluetooth ή 4 ακουστικά Bluetooth για να μοιράζεστε τη μουσική σας.

Απολαύστε αυξημένο εύρος ζώνης δεδομένων και περιηγηθείτε έως και δύο φορές πιο γρήγορα από το router χωρίς διακοπές χάρη στην υποστήριξη 2×2 MIMO και MU-MIMO. Προωθώντας την αξιοπιστία σύνδεσης, μέσω δικτύων Standalone (SA) και Non-Standalone (NSA), το TCL 10 5G παρέχει αδιάκοπη σύνδεση για όλους.

Οργανώστε τις εργασίες και επιταχύνετε το multitasking με την υποστήριξη του αποκλειστικού πλήκτρου Google Assistant. Ο δικός σας ψηφιακός διαχειριστής είναι πάντα έτοιμος να αποθηκεύσει ημερομηνίες και να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις δραστηριότητές σας γρηγορότερα. Το TCL 10 5G επωφελείται εξίσου από τις τελευταίες εκδόσεις Android με τουλάχιστον δύο εγγυημένες σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος και με τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας να πραγματοποιούνται κάθε 60 ημέρες.

Κάθε λειτουργία από την τετραπλή AI κάμερα του TCL 10 5G έως τη λειτουργία αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη για να εγγυάται μια συμμετρική αισθητική. Η κομψή πινελιά του 3D γυαλιού διπλής όψης κάνει το smartphone άνετο στο χέρι και ανθεκτικό στην τσέπη, ενώ η υπερσύγχρονη μεταλλική διαβάθμιση ελκύει το φως, με τον ίδιο τρόπο που η τεχνολογία 5G ελκύει την προσοχή μας!

Το TCL 10 5G είναι τώρα διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων WIND HELLAS, από €279 και κυκλοφορεί σε Chrome Blue και Mercury Gray.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannopoulos Dimitrios

Πολύ κάτω του μετρίου, πολύ δυνατά λόγια για ένα πολύ μέτριο τηλέφωνο

SUPS 👨‍⚖️

δελτίο τύπου, είναι τι περίμενες να λέει η εταιρεία?

Ovelix

Μήπως αντί να κάνεις κριτική στον χρήστη που έκανε κριτική για το Smartphone θα ήταν καλύτερα να έκανες κριτική ή να έγραφες την άποψη σου για το Smartphone ???

Ovelix

Δελτίο τύπου που για να το διαβάσεις θέλεις μισή ώρα, σε έκανε να βαρεθείς από τις πρώτες δύο γραμμές και στο τέλος δεν έμαθες τίποτα για το κινητό, ούτε Ram, ούτε Rom, ούτε τον επεξεργαστή, ούτε τα υλικά κατασκευής του κινητού. Εμένα προσωπικά αυτό το δελτίο τύπου απλά με έκανε να κουραστώ και να αδιαφορήσω για το ίδιο το κινητό. Δεν πουλάς έτσι κινητά γράφοντας 2 σελίδες με αρλούμπες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8 και 8 Pro: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα [φωτο+βίντεο]

H Google θα παρουσιάσει τα καινούργια της smartphone στις 4 Οκτωβρίου αλλά εμείς μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Smartphones Apple featured iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro – Τεστ πτώσης: Είναι το τιτάνιο πιο ισχυρό;

Τα πρώτα τεστ πτώσης του iPhone 15 Pro είναι διαθέσιμα στο Youtube και αποκαλύπτουν πολλά για την ολοκαίνουργια συσκευή.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 & Note 13 Pro: Επίσημα

Η Xiaomi ανακοίνωσε στην Κίνα τη σειρά Redmi 13, αποτελούμενη από τα Xiaomi Redmi Note 13, Note 13 Pro και Note 13 Pro+.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Με κάμερα 200 MP, Dimensity 7200-Ultra

Η Xiaomi ανακοίνωσε στην Κίνα τη σειρά Redmi 13, αποτελούμενη από τρία μέλη – το Redmi Note 13, το Note 13 Pro και το κορυφαίο Note 13 Pro+.