TCL 20 5G: Έρχεται το 2021 με τριπλή κάμερα και οθόνη 6,67 ιντσών

TCL, TCL 20 5G: Έρχεται το 2021 με τριπλή κάμερα και οθόνη 6,67 ιντσών

Η TCL αναμένεται να αναβαθμίσει τη σειρά της μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ έχουμε τα πρώτα χαρακτηριστικά του επερχόμενου TCL 20 5G. Το εν λόγω μοντέλο θα αποτελεί μία mid-range πρόταση, κάτι που φαίνεται και από το Snapdragon 690 SoC που θα το τροφοδοτεί, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM.

Το TCL 20 5G θα έρθει με LCD οθόνη 6,67 ιντσών με ανάλυση FHD+ και αρκετά μικρά bezel περιμετρικά, ενώ στο κέντρο της πάνω πλευράς θα υπάρχει η οπή για τη selfie κάμερα των 8MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας στα αριστερά με κάθετη στοίχιση αισθητήρων, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide και 2MP για λήψεις macro.

TCL, TCL 20 5G: Έρχεται το 2021 με τριπλή κάμερα και οθόνη 6,67 ιντσών

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button, ενώ υπάρχει και επιπλέον πλήκτρο για Google Assistant. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.500mAh και ο αποθηκευτικός χώρος στα 128GB ή 256GB, ανάλογα την έκδοση. Το TCL 20 5G θα κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2021. Τα renders αλλά και τα χαρακτηριστικά μας τα προσφέρει ο γνωστός leakster @evleaks.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!

Gear IFA 2023 TCL

Dolby Atmos: Έρχεται στις τηλεοράσεις TCL [IFA 2023]

H Dolby Laboratories παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία στον καθηλωτικό ήχο, το Dolby Atmos FlexConnect.