TCL 20 5G και 20 SE: Οι νέες οικονομικές προτάσεις [CES 2021]

TCL, TCL 20 5G και 20 SE: Οι νέες οικονομικές προτάσεις [CES 2021]

Στα πλαίσια της CES 2021 η TCL ανακοίνωσε δύο νέες προτάσεις της στην οικονομική κατηγορία, με τα TCL 20 5G και 20 SE. Οι νέες προτάσεις της εταιρείας έρχονται ως οι δύο πρώτες της σειράς TCL 20 series, η οποία θα περιλαμβάνει τα 20 Pro 5G, 20L και 20S, με τα μοντέλα να ανακοινώνονται στους επόμενους μήνες.

TCL, TCL 20 5G και 20 SE: Οι νέες οικονομικές προτάσεις [CES 2021]

TCL 20 5G

Το “μεγαλύτερο” από τα δύο μοντέλα που ανακοινώθηκαν είναι το TCL 20 5G. Η νέα πρόταση της εταιρείας έρχεται ως το οικονομικό 5G, ενώ στο εσωτερικό του βλέπουμε το Snapdragon 690 SoC, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM και μπαταρία 4.500mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης QC 4+ στα 18W.

Στο μπροστινό μέρος του TCL 20 5G βρίσκουμε την LCD οθόνη των 6,67 ιντσών, με ανάλυση FHD+ και αρκετά bezel περιμετρικά, τουλάχιστον οπτικά καθώς η εταιρεία μας λέει πως έχει 91% αναλογία οθόνης προς σώματος. Στο κέντρο βρίσκουμε οπή για τη selfie κάμερα των 8MP, με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultrawide με οπτικό πεδίο 119 μοιρών και έναν αισθητήρα 2MP για macro λήψεις. Η συσκευή θα πωλείται σε Black και Blue χρώμα και είναι ήδη διαθέσιμη στην Ιταλία με τιμή 299 ευρώ, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής αγοράς.

TCL, TCL 20 5G και 20 SE: Οι νέες οικονομικές προτάσεις [CES 2021]

TCL 20 SE

Το μικρότερο μοντέλο έρχεται με την ονομασία TCL 20 SE. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε τη μεγάλη οθόνη των 6,82 ιντσών, τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+. Πέραν των αρκετά μεγάλων bezel περιμετρικά και του μεγάλου chin στο κάτω μέρος, βλέπουμε notch τύπου waterdrop όπου φιλοξενείται η selfie κάμερα των 8MP.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, με κύριο αισθητήρα 16MP, 5MP ultrawide, 2MP αισθητήρας βάθους και 2MP για macro λήψεις. Στο κέντρο της πλάτης βλέπουμε και τον φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ χάρη στη θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών βλέπουμε και υποστήριξη FM Radio.

Στο εσωτερικό του TCL 20 SE υπάρχει το Snapdragon 460 SoC, συνοδευόμενο από 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία των 5.000mAh υποστηρίζει 18W γρήγορης ενσύρματης φόρτισης, ενώ υπάρχει και NFC chip. H συσκευή θα πωλείται με τιμή 149 ευρώ και θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος Ιανουαρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Φίλε Κώστα το tcl 20 se έχει όντως ραδιόφωνο η όχι?Το επεξεργάστηκα σε ένα κατάστημα και δεν μπόρεσα να το βρω μέσα στις εφαρμογές…

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, δεν το έχω πιάσει στα χεριά μου man.

ΝΙΚΟΣ

Καλώς.. Θα περιμένω ένα hands on Κώστα κάποια στιγμή γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο και θέλω πολύ να ακούσω την εμπεριστατωμενη άποψή σου όπως πάντα.. Να σαι καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.