TCL 50 NXTPAPER 5G: Mε οθόνη 6,8″ FHD 120 Hz & Max Ink Mode για απερίσπαστη ανάγνωση

TCL 50 NXTPAPER 5G, TCL 50 NXTPAPER 5G: Mε οθόνη 6,8″ FHD 120 Hz & Max Ink Mode για απερίσπαστη ανάγνωση

To TCL 50 NXTPAPER 5G θα κάνει την εμφάνισή του στην IFA 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο (και το Techblog θα είναι για άλλη μια φορά εκεί για να την καλύψει).

To smartphone είναι κατασκευασμένο για να κάνει την ανάγνωση εύκολη και ξεκούραστη με Max Ink Mode για ανάγνωση έως και 7 μέρες, διάβασμα χωρίς ενοχλήσεις και τεράστια πηγή υλικού διαβάσματος.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,8″ FHD με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, κατασκευασμένη με την προηγμένη τεχνολογία NXTPAPER που δίνει την αίσθηση ότι διαβάζεις από χαρτί. Έχει χαμηλή διάθλαση και χαμηλή εκπομπή μπλε φωτός. Προσφέρει ανίχνευση φωτός περιβάλλοντος και στιγμιαία ρύθμιση φωτεινότητας.

Διαθέτει Eye Care Assistant για τη διασφάλιση της προστασίας των ματιών και λειτουργία νυχτερινού φωτός για αδιάκοπη και άνετη ανάγνωση κάθε στιγμή. Προσφέρει έξυπνες υπενθυμίσεις, προσαρμοσμένες στο χρήστη, σχεδιασμένες για να βοηθούν να δημιουργήσετε τις σωστές συνήθειες για την υγεία σας (πολύ σκοτάδι, πολύ φως, βρώμικη συσκευή κ.α.)

Με τη λειτουργία Max Ink προσφέρει έως και 7 ημέρες ανάγνωσης, διάβασμα χωρίς να αποσπάται η προσοχή του χρήστη από άλλες πληροφορίες, αλλά και πρόσβαση σε πολύ υλικό για διάβασμα. Στη λειτουργία, που ενεργοποιείται με το NXTPAPER button, διατηρείται η πρόσβαση στις βασικές εφαρμογές.

Το TCL 50 PRO NXTPAPER 5G έχει 256 GB ROM και 16 GB RAM (8+8 GB επέκταση RAM), ενώ, όσον αφορά στο σύστημα κάμερας, διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας (108 MP ultra pixel, 8 MP wide-angle και 2MP macro) και 8 MP κάμερα selfie.

Διαθέτει ισχυρό chipset 5G, μπαταρία 5010 mAh και γρήγορη φόρτιση 33W. Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Moon Gray, Midnight Blue, Pale Gold και Rosy Purple αποχρώσεις.

Ακόμα, υποστηρίζει e-sim, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη NFC για ανέπαφες πληρωμές και ξεκλείδωμα μέσω προσώπου.

Το TCL 50 PRO NXTPAPER 5G έχει διαστάσεις 167.6 x 75.5 x 7.99, ενώ ζυγίζει 196 γρ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2024 TCL TCL 50 Pro 5G

TCL 50 NXTPAPER & 50 Pro NXTPAPER: Mε MediaTek Dimensity 6300, 8 GB RAM και οθόνες 6,8″

Η TCL είχε ισχυρή παρουσία στην IFA φέτος, όπου παρουσίασε, μεταξύ άλλων, τα 50 NXTPAPER και 50 Pro NXTPAPER.

Business IFA 2024 TCL

IFA 2024: Συνέντευξη με τον Randy Xu, TCL και τη Jeannette Baasner, Microsoft

Στην IFA 2024, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Randy Xu της TCL και τη Jeannette Baasner της Microsoft για τη συνεργασία των δυο εταιρειών στην νέα σειρά smartphones, TCL 50 NXTPAPER series.

Business IFA 2024 TCL

IFA 2024: Συνέντευξη με τον Stefan Streit, TCL και Duncan McCue, Bang & Olufsen

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην έκθεση IFA 2024, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Stefan Streit της TCL και τον Duncan McCue της Bang & Olufsen (Β&Ο) για την πρόσφατη συνεργασία των δυο εταιρειών με την TCL NTXFRAME TV.

Gear Acer featured IFA 2024

Τα καλύτερα highlights από την έκθεση IFA

Η IFA προσελκύει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και παρουσιάζει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.