Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

TCL Alcatel foldable smartphone, Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Η κινεζική εταιρεία TCL, γνωστή για τηλεοράσεις καθώς και για τα BlackBerry/ Alcatel brands, δουλεύει πάνω σε τουλάχιστον πέντε συσκευές, μεταξύ των οποίων είναι δύο tablets, δύο κινητά κι ένα ελαστικό τηλέφωνο το οποίο γίνεται smartwatch. Τα renderings και οι φωτογραφίες των πατέντων, παρουσιάστηκαν μέσω του CNET.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, ένα από τα tablet διπλώνει εσωτερικά, ενώ το δεύτερο εξωτερικά. Από την άλλη τα smartphones, έχουν δύο τρόπους αναδίπλωσης όπως τα tablet, και αναδιπλώνονται κάθετα. Το τελευταίο κινητό όμως, είναι λεπτό και ψηλό,ενώ μπορεί να διπλώσει γύρω από το χέρι.

TCL Alcatel foldable smartphone, Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

Φαίνεται πως το γεγονός, ότι πλέον ο άνθρωπος είναι συνέχεια με το κινητό ανά χείρας, έχει κάνει τις εταιρείες να φλερτάρουν ολοένα και περισσότερο με την ιδέα του κινητού-smartwatch. Οι φωτογραφίες είναι σε αρχικά στάδια και προσχέδια, ωστόσο όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της TCL, Stefan Streit στο CNET, “τα πλάνα της εταιρείας στοχεύουν στο να κυκλοφορήσει η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή το 2020”.

Η TCL, προσπαθεί να εδραιωθεί αρκετό καιρό τώρα στην αγορά των smartphones, ωστόσο δεν έχει καταφέρει, όπως παραδέχεται η ίδια η εταιρεία να κάνει το μπαμ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Έξυπνο βραχιόλι θα είναι λογικά, γιατί ρολόι δεν το λες αυτό το έκτρωμα. Πάντως σε καλή φάση βρισκόμαστε… Ανυπομονούμε για κάτι τέτοιο από εποχή Nokia Morph πίσω στο μακρινό πλέον 2008!

spyros

Απιθανο! Οταν γινει κυκλοφορησει,πιστευω,οτι θα κανει θραυση. Θα εχει ενα θεμα με το κοντομανικο,το καλοκαιρι.Ευκολο για τους κλεφτες…

NikosAr

Η φυσική εξέλιξη, θα έλεγα …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!