TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

Εκτός από τα νέα smartphone και tablet, η TCL παρουσίασε και μερικά μοναδικά νέα foldables στο MWC 2022. Αυτές οι συσκευές πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία εργάζεται για να διαθέσει το πρώτο της foldable σε προσιτή τιμή.

TCL 360-degree Ultra Flex

Το πρώτο foldable TCL concept που είδαμε είναι το Ultra Flex 360 μοιρών. H συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να κλείσει με την οθόνη στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, ακριβώς όπως μερικοί από τους φορητούς υπολογιστές 2-in-1 της αγοράς χάρη στον μηχανισμό άρθρωσης 360 μοιρών.

TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022 TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

Έτσι, μπορείτε να στηρίξετε τη συσκευή σαν φορητό υπολογιστή ή να επεκτείνετε πλήρως την οθόνη της σε όλο το σώμα για μια εμπειρία σαν tablet. Το TCL αποκάλυψε ότι η οθόνη είναι ένα πάνελ AMOLED 8 ιντσών με ανάλυση 2480 x 1860 px και υποστηρίζει είσοδο γραφίδας.

TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022 TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

Αυτό που πιθανώς να αποτρέψει την TCL από το να κυκλοφορήσει το foldable στην αγορά είναι το ζήτημα της ανθεκτικότητας. Άλλες λεπτομέρειες προδιαγραφών δε δόθηκαν.

TCL Fold n Roll

Το Fold n Roll αντιπροσωπεύει το όραμα της TCL για ένα smartphone που έχει δύο τρόπους να επεκτείνει την οθόνη του. Μπορεί να διπλωθεί ακριβώς όπως συνηθίζουν τα foldables, αλλά η αριστερή πλευρά της οθόνης μπορεί επίσης να ξεδιπλωθεί οριζόντια για να επεκταθεί.

TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022 TCL, TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

Υπάρχουν τρεις λειτουργίες. Μια λειτουργία smartphone 6,87 ιντσών που έχει τα αναδιπλούμενα κομμάτια της οθόνης τοποθετημένα. Υπάρχει μια λειτουργία phablet 8,85 ιντσών όπου η οθόνη ξεδιπλώνεται και μια πλήρης λειτουργία tablet 10 ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αν είναι και λειτουργικά καλά όπως υπόσχονται, αυτά είναι πολύ καλά νέα. Κινητό και tablet 10′ οποιαδήποτε στιγμή (καλή ώρα από υβριδική συσκευή 10′ γράφω).

Ιωάννης jb

Κινητα θελουμε ρε φίλε οχι transformers!
Δε ξερουν τη να κανουν κ οτι χαζομαρα σκεφτουν μας την παρουσιαζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!