TCL Plex: Επίσημα με Snapdragon 675 και τριπλή κάμερα [IFA 2019]

TCL Plex IFA 2019, TCL Plex: Επίσημα με Snapdragon 675 και τριπλή κάμερα [IFA 2019]

Την IFA 2019 επέλεξε η TCL για να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone το οποίο θα διαθέσει στις παγκόσμιες αγορές. Πρόκειται για το TCL Plex, ένα midrange smartphone με αξιόλογο hardware.

Το TCL Plex έχει 6,53 ίντσες LCD οθόνη με punch hole στο οποίο θα βρούμε την 24MP selfie κάμερα. Η εταιρεία εξόπλισε την οθόνη με την NXTVISION τεχνολογία της η οποία προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και πιο ομαλή εμπειρία. Επιπλέον, το smartphone μπορεί να μετατρέπει τα SDR βίντεο σε HDR.

TCL Plex IFA 2019, TCL Plex: Επίσημα με Snapdragon 675 και τριπλή κάμερα [IFA 2019]

Ο επεξεργαστής που διαθέτει το TCL Plex είναι ο Snapdragon 675 και τον συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος. Το smartphone τρέχει το TCL UI που είναι βασισμένο στο Android 9 Pie, διαθέτει 3.820mAh μπαταρία με υποστήριξη 18W ταχυφόρτιση και έχει θύρα ακουστικών.

TCL Plex IFA 2019, TCL Plex: Επίσημα με Snapdragon 675 και τριπλή κάμερα [IFA 2019]

Σε επίπεδο καμερών, το TCL Plex διαθέτει τρεις πίσω κάμερες με την κύρια στα 48MP με διάφραγμα f/1.8, μία 16MP ultrawide και έναν 2MP βοηθητικό αισθητήρα. Τις κάμερες συνοδεύει διπλό LED flash, και κάτω από το module υπάρχει ένας συμβατικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

TCL Plex IFA 2019, TCL Plex: Επίσημα με Snapdragon 675 και τριπλή κάμερα [IFA 2019]

Το smartphone διαθέτει Super Night Mode, AI λειτουργίες, μπορεί να καταγράφει super slow-mo βίντεο στα 960fps και η εταιρεία πρόσθεσε στο γυαλί της πλάτης ένα 3D holographic φινίρισμα που δίνει στο smartphone μία πιο premium όψη.

Τέλος, το TCL Plex θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του έτους, θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα Obsidian Black και Opal White, και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 329€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!