Η TCL ξεκινάει την παραγωγή flexible OLED panel

Smartphones

Ξεκινά η παραγωγή των flexible OLED panel από την TCL η οποία αγόρασε LTPS εξοπλισμό για το εργαστάσιο Wuhan στην Κίνα.

Η TCL υποσχέθηκε τον Φεβρουάριο να δημιουργήσει foldable οθόνες και τώρα ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα βήματα. Η εταιρεία αγόρασε LTPS εξοπλισμό από την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα ώστε να εξοπλίσει το εργαστάσιο Wuhan στην Κίνα όπου και αναμένεται να δημιουργήσει τα πρώτα AMOLED panel το Q4 του 2019.

Το τμήμα που θα παράγει τα panel θα ονομάζεται Huaxing Optoelectronics και όπως δήλωσε η διοίκηση της TCL, είναι σίγουρη ότι οι ετήσιες πωλήσεις όσο και τα κέρδη θα διπλασιαστούν.

Η παραγωγή των LCD το Q1 2019 έφτασε τα $27.2 εκατομμύρια κατακτώντας την τρίτη θέση, έχοντας στην διάθεση της μόνο ένα εργοστάσιο. Η εταιρεία επίσης αναφέρει ότι έχει κλείσει συμφωνία με “μερικούς κορυφαίους κατασκευαστές τηλεφώνων”.

Η TCL Group έχει ως στόχο να ανακατέψει τόσο την smartphone αγορά όσο και αυτή την smart TV. Αναφορές υποστηρίζουν ότι το 65 ιντσών panel του επερχόμενου Huawei Smart TV θα δημιουργηθεί από την Huaxing ενώ το 55 ιντσών μοντέλο θα χρησιμοποιεί panel από την BOE.

Πηγή

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων