Η TCL ξεκινάει την παραγωγή flexible OLED panel

TCL, Η TCL ξεκινάει την παραγωγή flexible OLED panel

Η TCL υποσχέθηκε τον Φεβρουάριο να δημιουργήσει foldable οθόνες και τώρα ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα βήματα. Η εταιρεία αγόρασε LTPS εξοπλισμό από την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα ώστε να εξοπλίσει το εργαστάσιο Wuhan στην Κίνα όπου και αναμένεται να δημιουργήσει τα πρώτα AMOLED panel το Q4 του 2019.

Το τμήμα που θα παράγει τα panel θα ονομάζεται Huaxing Optoelectronics και όπως δήλωσε η διοίκηση της TCL, είναι σίγουρη ότι οι ετήσιες πωλήσεις όσο και τα κέρδη θα διπλασιαστούν.

TCL, Η TCL ξεκινάει την παραγωγή flexible OLED panel

Η παραγωγή των LCD το Q1 2019 έφτασε τα $27.2 εκατομμύρια κατακτώντας την τρίτη θέση, έχοντας στην διάθεση της μόνο ένα εργοστάσιο. Η εταιρεία επίσης αναφέρει ότι έχει κλείσει συμφωνία με “μερικούς κορυφαίους κατασκευαστές τηλεφώνων”.

Η TCL Group έχει ως στόχο να ανακατέψει τόσο την smartphone αγορά όσο και αυτή την smart TV. Αναφορές υποστηρίζουν ότι το 65 ιντσών panel του επερχόμενου Huawei Smart TV θα δημιουργηθεί από την Huaxing ενώ το 55 ιντσών μοντέλο θα χρησιμοποιεί panel από την BOE.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!