Teardown του Pixel 3 XL δείχνει οθόνη κατασκευής Samsung και κύρια κάμερα από τη Sony

Το Pixel 3 XL είναι επίσημα εδώ και οι ειδικοί του iFixit πραγματοποίησαν την αποσυναρμολόγηση της συσκευής, με ορισμένα από τα μέρη της να αποκαλύπτουν την προέλευσή τους αναφορικά με την εταιρεία που τα κατασκεύασε.

Τα στοιχεία από το teardown του iFixit δείχνουν πως ενώ η OLED οθόνη του Pixel 2 XL ήταν κατασκευασμένη από την LG, η Google φαίνεται πως επέλεξε τη Samsung για την οθόνη του Pixel 3 XL, η οποία είναι σωστά ρυθμισμένη με χαμηλή αντανάκλαση και καλή ορατότητα κάτω από έντονη φωτεινότητα στους εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, υποστηρίζει HDR κάτι που σημαίνει πως επιτρέπει την αναπαραγωγή HDR περιεχομένου από υπηρεσίες video όπως το Netflix.

Όσον αφορά την κύρια κάμερα του Pixel 3 XL, αυτή φαίνεται να διαθέτει τον αισθητήρα IMX363 της Sony, με την ποιότητα των λήψεων να είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με την ήδη πολύ καλή ποιότητα της κάμερας του Pixel 2 XL. Τέλος, το συνολικό σκορ για την ευκολία επιδιόρθωσης του Pixel 3 XL ήταν 4/10, μιας και για να επισκευαστεί οτιδήποτε μέσα στη συσκευή αλλά και να αντικατασταθεί η οθόνη ή το πίσω μέρος, χρειάζεται να γίνει πολλαπλή αποσυναρμολόγηση, κάνοντας την επιδιόρθωση της συσκευής μια επίπονη διαδικασία.

teardown pixel 3 xl δείχνει οθόνη samsung κάμερα sony, Teardown του Pixel 3 XL δείχνει οθόνη κατασκευής Samsung και κύρια κάμερα από τη Sony

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Το μικρό pixel 3 που δεν έχει και το κακάσχημο νοτς, αν εξαιρέσουμε το ότι δεν δέχεται κάρτες μνημης. μικρή μεν μπαταρία αλλά με γρήγορη φόρτιση και φορτιστή στο κουτί, στις 5.5 ιντσες ειναι ότι καλύτερο πιστεύω για αγορά αυτή τη στιγμή και μόνο 148gr. Χωράει και στην τσέπη:) Τυχεροί οι ιδιοκτήτες του! Ποιο iphone και πικρές ελιές. ..😂😂😂😂😂

ΚώσταςD.

Θα υπάρξει review από το techblog;;;

JohnWave

Έτσι εξηγείται το πως φέτος είναι πολύ καλή η οθόνη.

GS

Εμ βέβαια δανείζονται από δω και από κει για να δείξουν ότι έχουν συσκευή καλή γιατί χωρίς αυτές δεν θα ήταν ούτε δεκάδα.

JD

Τελικα οι τρεις καλυτερες οθονες σε κινητο ειναι 1-Samsung (Pixel 3) 2- Samsung (iphone Xs) 3-Samsung (Note 9).
Εκτος και κανει την εκπληξη το Mate 20 Pro με οθονη Samsung.;-)

Μakis

χαχαχαχαχα ενα μπραβο στους ανθρωπους της Σαμμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.