Teaser poster της Lenovo αποκαλύπτει την παρουσίαση smartphone στις 16 Οκτωβρίου

teaser poster lenovo παρουσίαση smartphone 16 οκτωβρίου, Teaser poster της Lenovo αποκαλύπτει την παρουσίαση smartphone στις 16 Οκτωβρίου

Η Lenovo μέσω teaser poster αποκαλύπτει την παρουσίαση ενός smartphone στις 16 Οκτωβρίου, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το Lenovo Z5 ή το Lenovo Z5 Pro το οποίο είδαμε στα χέρια του αντιπροέδρου της εταιρείας στο Tech World 2018 στην Κίνα.

Το teaser poster που είναι πρόσκληση για την παρουσίαση smartphone στις 16 Οκτωβρίου αναφέρει “The killer returns” και ενδεχομένως έχει να κάνει με κάποιο smartphone το οποίο θα ανακοινωθεί για τις αγορές εκτός Κίνας. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το Lenovo Z5, παρά το γεγονός πως προβλήθηκε σαν bezel-less και χωρίς notch, κυκλοφόρησε με bezel και notch στην οθόνη, με τη Lenovo να μένει ικανοποιημένη από τις πωλήσεις στην Κίνα.

Για αυτό το λόγο μπορεί να αποφάσισε να το κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές, με την παρουσίαση στις 16 Οκτωβρίου να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εναλλακτικά, η εταιρεία θα μπορούσε να παρουσιάσει το Lenovo Z5 Pro το οποίο στα χέρια του αντιπροέδρου της φαινόταν πως είναι bezel-less κάτι που μπορεί να σημαίνει πως η selfie κάμερα θα εμφανίζεται με κάποιο μηχανισμό παρόμοιο με αυτούς που χρησιμοποιούν τα Vivo NEX S και OPPO Find X και δε θα πρέπει να αποκλείσουμε την ύπαρξη αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη του.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ψέματα λένε εγώ δε return πουθενά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.