Σάββατο
06/10/2018

Teaser poster της Lenovo αποκαλύπτει την παρουσίαση smartphone στις 16 Οκτωβρίου

lenovo invitation

Η Lenovo μέσω teaser poster αποκαλύπτει την παρουσίαση ενός smartphone στις 16 Οκτωβρίου, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το Lenovo Z5 ή το Lenovo Z5 Pro το οποίο είδαμε στα χέρια του αντιπροέδρου της εταιρείας στο Tech World 2018 στην Κίνα.

Το teaser poster που είναι πρόσκληση για την παρουσίαση smartphone στις 16 Οκτωβρίου αναφέρει “The killer returns” και ενδεχομένως έχει να κάνει με κάποιο smartphone το οποίο θα ανακοινωθεί για τις αγορές εκτός Κίνας. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το Lenovo Z5, παρά το γεγονός πως προβλήθηκε σαν bezel-less και χωρίς notch, κυκλοφόρησε με bezel και notch στην οθόνη, με τη Lenovo να μένει ικανοποιημένη από τις πωλήσεις στην Κίνα.

Για αυτό το λόγο μπορεί να αποφάσισε να το κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές, με την παρουσίαση στις 16 Οκτωβρίου να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εναλλακτικά, η εταιρεία θα μπορούσε να παρουσιάσει το Lenovo Z5 Pro το οποίο στα χέρια του αντιπροέδρου της φαινόταν πως είναι bezel-less κάτι που μπορεί να σημαίνει πως η selfie κάμερα θα εμφανίζεται με κάποιο μηχανισμό παρόμοιο με αυτούς που χρησιμοποιούν τα Vivo NEX S και OPPO Find X και δε θα πρέπει να αποκλείσουμε την ύπαρξη αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη του.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Flagship killer λέει:

    Ψέματα λένε εγώ δε return πουθενά

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.