Teaser του BlackBerry KEY2 αποκαλύπτει διπλή κάμερα και μυστηριώδες κουμπί

Η BlackBerry έχει ανακοινώσει πως η παρουσίαση του BlackBerry KEY2 θα γίνει στις 7 Ιουνίου και έχουμε επίσημο teaser που μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες αλλά ορισμένα στοιχεία του νέου smartphone όπως η διπλή κάμερα, το πληκτρολόγιο σήμα κατατεθέν της εταιρείας καθώς και ένα μυστηριώδες κουμπί.

Στο video που αποκάλυψε η BlackBerry φαίνεται πως το ΚΕΥ2 είναι παρόμοιο με το KEYone, με τις διαφορές τους να εστιάζονται στην ύπαρξη της κύριας διπλής κάμερας, προμηνύοντας βελτιωμένες φωτογραφικές ικανότητες από το προηγούμενο μοντέλο, καθώς και στην εμφάνιση της συσκευής η οποία φαίνεται να διαθέτει λιγότερο στρογγυλεμένες επιφάνειες.

Μια ακόμα διαφορά που είναι εμφανής και τονίζεται ιδιαίτερα στο teaser video είναι η ύπαρξη ενός κουμπιού δίπλα στο πλήκτρο symbol, το οποίο εμφανίζει 9 κουκίδες και φωτίζεται ιδιαίτερα για να τονιστεί πιθανόν το πόσο σημαντικό ή καινοτόμο μπορεί να είναι, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τη χρησιμότητά του.

Οι κουκίδες που φαίνονται στο κουμπί είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να θυμίζουν τα αριθμητικά πλήκτρα που εμφανίζονται για να πληκτρολογούμε έναν τηλεφωνικό αριθμό και ενδεχομένως να είναι μια συντόμευση της συγκεκριμένης λειτουργίας. Δεν αποκλείεται βέβαια να είναι ένα κουμπί που θα εμφανίζει τη λίστα με τις εφαρμογές που διαθέτει η συσκευή μας, εξοικονομώντας χρόνο για τους χρήστες που επιθυμούν άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα τους Apps.

Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε επί του παρόντος μιας και όλα τα χαρακτηριστικά του νέου BlackBerry smartphone, το οποίο φημολογείται πως θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 660 και 6GB RAM, θα αποκαλυφθούν στην επίσημη παρουσίασή του στις 7 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.

teaser blackberry key2 αποκαλύπτει διπλή κάμερα μυστηριώδες κουμπί, Teaser του BlackBerry KEY2 αποκαλύπτει διπλή κάμερα και μυστηριώδες κουμπί

teaser blackberry key2 αποκαλύπτει διπλή κάμερα μυστηριώδες κουμπί, Teaser του BlackBerry KEY2 αποκαλύπτει διπλή κάμερα και μυστηριώδες κουμπί

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iraklis

Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας είμαι ανάμεσα στο Key2 και στο s8 το κινητό το χρησιμοποιο E-Mail και γενικοτερα στο θέμα δουλειάς και όχι στα μεντια το πρόβλημα είναι πιο έχει καλύτερη αυτονομία μεσα στην ημέρα πιο είναι πιο αξιόπιστο και σε θέμα αντροιντ μετά από καιρό δεν κολαει το σαμσουγνκ ευχαριστώ

Geo

Πηρα το keyone black edition πριν λίγες μέρες.Το πήρα γι αυτούς ακριβώς τους λόγους email ,διάρκεια μπαταρίας και φυσικά το φυσικό πληκτρολογιο.Απολυτα ευχαριστημένος αυτά τα κάνει τέλεια.Η μπαταρία κρατάει με μέτρια χρήση 2μιση μέρες κανονικά γύρω στις 36 ώρες με βαριά χρήση. Ασφάλεια σε τοπ επιπεδο.Γνωριζα για το
Keytwo ότι θα βγει 7 Ιουνίου αλλά θα είναι ακριβό και θα αργήσει να είναι διαθέσιμο συντομα.Και σε φωτογραφίες και βίντεο δεν έχει μεγάλη διαφορά με το Huawei P20 pro που έχει ένας φίλος μου.Πιστευω είναι η καλύτερη επιλογη.

Iraklis

@Geo τώρα με την έκδοση ορεο θα έχει την λειτουργία μπαταρίας όπως το Save battery που κρατάει η μπαταρία 5 ημέρες και είναι σε αδράνεια το κινητό;;;;

Geo

@Iraklis δεν το γνωριζω αλλα δεν βλεπω το λογο να μην το εχει αν ειναι στην εκδοση Oreo διαθεσιμη αυτη η λειτουργια.γενικα τα blackberry εχουν “καθαρη” εκδοση android οπως την βγαζει η google χωρις παραπανω παραμετροποιησεις κτλ οπως αλλες εταιριες.Αυτη και τα pixel και τα nexus παλιοτερα.Ολες οι αλλες εχουν περιττα πραγματα που σου κανουν το κινητο πιο “βαρυ” με οτι αυτο συνεπαγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.