Teaser του Honor 8A αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και ημερομηνία παρουσίασης;

Teaser Honor 8A αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ημερομηνία παρουσίασης, Teaser του Honor 8A αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και ημερομηνία παρουσίασης;

Η Honor επιβεβαίωσε μέσω teaser poster στο λογαριασμό της στο Weibo πως το Honor 8A θα παρουσιαστεί στις 8 Ιανουαρίου με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαν εμφανιστεί στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA δύο smartphones με κωδικό συσκευής JAT-AL00 και JAT-TL00 τα οποία φαίνεται πως αφορούν το Honor 8A, το οποίο θα παρουσιαστεί από την εταιρεία στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το teaser poster που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo.

Το teaser poster μας δίνει μια ιδέα σχετικά με ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του, όπως τον εσωτερικλο αποθηκευτικό χώρο που θα είναι στα 64GB με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD, το μέγεθος της οθόνης στις 6.088 ίντσες η οποία θα έχει waterdrop notch, οκταπύρηνο επεξεργαστή ο οποίος σύμφωνα με τις φήμες θα είναι χρονισμένος στα 2.3GHz καθώς και τη χρήση δύο καρτών sim.

Επιπλέον, κάποιες επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναφέρουν πως η οθόνη θα είναι τεχνολογίας IPS LCD με ανάλυση HD+, η μνήμη RAM θα είναι στα 3GB και θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 32GB και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το λειτουργικό σύστημα του Honor 8A θα είναι το Android 9 pie ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα έχει φακό στα 13MP και η selfie κάμερα στα 8MP.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.