Oppo F11 Pro: Teaser video και pop-up selfie κάμερα

Oppo F11 Pro Teaser video, Oppo F11 Pro: Teaser video και pop-up selfie κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε μία εικόνα που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο για το Oppo F11 Pro με μια νέα κάμερα στο πίσω μέρος και καμία κάμερα στο μπροστινό μέρος, κάτι που υποδηλώνει την ύπαρξη μιας pop-up selfie κάμερας. Σήμερα η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα επίσημο teaser video διάρκειας μόλις έξι δευτερολέπτων στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τα σλόγκαν και τον σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Η εικόνα, όπως σας την είχαμε δείξει και σε προηγούμενο άρθρο μας, ανέφερε “48 MP” και “Brilliant Portrait σε χαμηλό φωτισμό”. Το νέο smartphone αναμένεται να έχει μία selfie camera που θα αναδύεται από την κορυφή της συσκευής, αλλά σε αντίθεση με το Vivo NEX S, ο μηχανισμός ανύψωσης θα βρίσκεται στη μέση και θα ευθυγραμμιστεί με την οπίσθια τοποθέτηση των καμερών, όπως και το Vivo V15 Pro. Έχοντας κάμερα ανάλυσης 48 MP σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τον αισθητήρα Samsung ISOCELL GM1 ή τον Sony IMX586.

Η Oppo παραμένει σιωπηλή ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας και το μόνο που έχει δηλώσει είναι ότι το F11 Pro “ξεκινά σύντομα”. Η σειρά F ενημερώνεται συνήθως δύο φορές το χρόνο, οπότε λογικά δεν θα έχει μείνει και πολύς καιρός μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.