Oppo F11 Pro: Teaser video και pop-up selfie κάμερα

Oppo F11 Pro Teaser video, Oppo F11 Pro: Teaser video και pop-up selfie κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε μία εικόνα που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο για το Oppo F11 Pro με μια νέα κάμερα στο πίσω μέρος και καμία κάμερα στο μπροστινό μέρος, κάτι που υποδηλώνει την ύπαρξη μιας pop-up selfie κάμερας. Σήμερα η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα επίσημο teaser video διάρκειας μόλις έξι δευτερολέπτων στο Twitter, επιβεβαιώνοντας τα σλόγκαν και τον σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Η εικόνα, όπως σας την είχαμε δείξει και σε προηγούμενο άρθρο μας, ανέφερε “48 MP” και “Brilliant Portrait σε χαμηλό φωτισμό”. Το νέο smartphone αναμένεται να έχει μία selfie camera που θα αναδύεται από την κορυφή της συσκευής, αλλά σε αντίθεση με το Vivo NEX S, ο μηχανισμός ανύψωσης θα βρίσκεται στη μέση και θα ευθυγραμμιστεί με την οπίσθια τοποθέτηση των καμερών, όπως και το Vivo V15 Pro. Έχοντας κάμερα ανάλυσης 48 MP σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τον αισθητήρα Samsung ISOCELL GM1 ή τον Sony IMX586.

Η Oppo παραμένει σιωπηλή ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας και το μόνο που έχει δηλώσει είναι ότι το F11 Pro “ξεκινά σύντομα”. Η σειρά F ενημερώνεται συνήθως δύο φορές το χρόνο, οπότε λογικά δεν θα έχει μείνει και πολύς καιρός μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo A3: Ένα προσιτό τηλέφωνο 5G με οθόνη OLED 6,7″ 120Hz και Snapdragon 695

Η Oppo παρουσίασε νωρίτερα το A3 Pro και τώρα έρχεται το Oppo A3, το οποίο στερείται προδιαγραφές υλικού στο όνομα της οικονομικότερης τιμής.

Smartphones OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Reno 12: Όσα περιμένουμε από τη σειρά στις διεθνείς αγορές

Η Oppo έχει ήδη παρουσιάσει τη σειρά midrange τηλεφώνων Oppo Reno 12 στην Κίνα τον Μάιο, αλλά φήμες τη θέλουν να κάνει το διεθνές ντεμπούτο της πολύ σύντομα.

Smartphones AI OPPO OPPO Find X

Oppo Find X8 Ultra: Με ακόμα καλύτερη κάμερα ζουμ περισκοπίου

Η Oppo μόλις πραγματοποίησε το event με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, όπου γνωστοποίησε ότι θα φέρει τις δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα.