Teaser video της τετράγωνης κάμερας των Mate 20 και νέα modes για υποβρύχια, bokeh και AI video

Η τετράγωνη κάμερα των Mate 20 εμφανίζεται σε άλλη μια διαφήμιση της Huawei και έγιναν γνωστά νέα modes για την καταγραφή video στα οποία περιλαμβάνονται αυτά των υποβρύχιων λήψεων, video bokeh και λήψεων με τη χρήση της AI.

Η τριπλή κάμερα σε τετράγωνη διάταξη μαζί με το LED flash στα Mate 20 εμφανίστηκε σε νέο teaser video της Huawei λέγοντας στους χρήστες πως “ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε τα όριά σας” και με αυτόν τον τρόπο να προδιαθέτει πως η τριπλή κάμερα στα smartphone της σειράς Mate θα διαθέτει ακόμα περισσότερες λειτουργίες από την αντίστοιχη των P20 και P20 Pro.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι νέες λειτουργίες επικεντρώνονται κυρίως γύρω από τις δυνατότητες καταγραφής video μιας και φαίνεται πως υπάρχει διαθέσιμο το “Underwater Mode” που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν καθαρές λήψεις σε υποβρύχια περιβάλλοντα, με το κουμπί της μείωσης του ήχου να πραγματοποιεί λήψη φωτογραφιών ενώ το κουμπί της αύξησης της έντασης του ήχου να ενεργοποιεί την καταγραφή video.

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό είναι το Video Bokeh όπου το background, κατά την καταγραφή video, θα θολώνει και ο χρήστης θα μπορεί να προσθέσει αντικείμενα σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του φωτός, κάτι που πρέπει να το δούμε στην πράξη για να διαπιστώσουμε το πως θα λειτουργεί.

Τέλος, η χρήση της AI θα είναι ακόμα πιο έντονη στα video μιας και η λειτουργία AI zoom θα ρυθμίζει το επίπεδο zoom ανάλογα με την απόσταση και τη θέση των αντικειμένων στο χώρο όπου γίνεται η λήψη του video. Η λειτουργία αυτή όμως φαίνεται πως δε θα συνδυάζεται με το AI Cinema κατά το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν φίλτρα όπως AI Color, Background Blur, Fresh, Vintage και Suspense.

teaser τετράγωνη κάμερα υποβρύχια bokeh ai video, Teaser video της τετράγωνης κάμερας των Mate 20 και νέα modes για υποβρύχια, bokeh και AI video

teaser τετράγωνη κάμερα υποβρύχια bokeh ai video, Teaser video της τετράγωνης κάμερας των Mate 20 και νέα modes για υποβρύχια, bokeh και AI video

teaser τετράγωνη κάμερα υποβρύχια bokeh ai video, Teaser video της τετράγωνης κάμερας των Mate 20 και νέα modes για υποβρύχια, bokeh και AI video

Πηγή:1,2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ούτε ένα σχόλιο….
Αν ήταν για iPhone θα είχε καμια 50αρια… Δεν ασχολείται κανένας τελικά

Jim777

Καλά ακούγονται όλα αυτά. Καιρός ήταν η Huawei να προσέξει λίγο το βίντεο μιας και σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες ήταν πίσω.

Δημήτρης Ν

Ότι και να είναι θα το δούμε στην πράξη πόσο καλά θα τα πάει όντως στο θέμα βίντεο αδυνατούν λίγο ελπίζω να το έχουν κάνει και καλύτερο από τον ανταγωνισμό πάντως ολοένα και με εκπλήσσει αυτή η εταιρία μπράβο.

liris11

Στον τομέα της κάμερας παίζει μπάλα μόνη τής η Huawei και βλέπουμε ότι και στο τομέα βίντεο κάνει βήματα παραπάνω

Flagship killer

Ρεκόρ σε ποστ για Χαβάη…. 5 σχόλια με τα δύο δικά μου…. σαμπάνιες!!!!!!

Τακης

@Flagship killer απλα για τον περισσοτερο κοσμο είναι αδιαφορο προς το παρων η χαβαη οπως λες γιατι δεν την εμπιστευονται ( ουτε εγω αλλα το επομενο κινητο σιγουρα θα το προτιμησω). Οπως παλια που δεν εμπιστευοντουσαν την σαμσουνγκ και προτιμουσαν τα σονυ, αλλα σιγα σιγα ειδες που εφτασε. Αλλα βλεπω αρκετους πλεον που αγοραζουν δειλα δειλα τα κινητα της αλλα μενουν ευχαριστημενοι και μην ξεχναμε οτι εχει ξεπερασει την apple σε πωλησεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.