Techblog, Top 10 σχολιασμένα άρθρα τη χρονιά που πέρασε

Αυτά είναι τα Top 10 σχολιασμένα άρθρα του Techblog για τη χρονιά που πέρασε. Θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε τη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή από νούμερα επισκέψεων όμως αυτά δεν θα αντικατοπτρίζαν ακριβώς την πραγματικότητα μιας και κάποια από αυτά βρίσκονται στον αέρα του Techblog από τις αρχές του έτους ενώ κάποια άλλα ποιο κοντά στα τέλη του 2012.

Αυτή λοιπόν είναι η λίστα με τα 10 άρθρα που σχολιάστηκαν περισσότερο από όλους εσάς τους φίλους του Techblog τη χρονιά που πέρασε. Τα σχόλιά σας;

Top 10 σχολιασμένα άρθρα
Νέο iPhone 5 επίσημα
Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Samsung Galaxy S III, Επίσημα με οθόνη 4.8 ίντσες Super AMOLED και S Voice
Αναβάθμιση Sony Xperia Neo V, Προβλήματα, λύσεις και απαντήσεις
Huawei Ideos X5 Pro, Έτοιμη η ελληνική αναβάθμιση σε Android 2.3
Sony Ericsson Xperia mini, Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης σε Android ICS
Motorola RAZR XT910, Ξεκίνησε η ελληνική αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich
Samsung Galaxy S II, Ξεκίνησε η ελληνική αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich
iPhone 5 τιμή Ελλάδα, 16GB 739 ευρώ, 32GB 859 ευρώ, 64GB 978 ευρώ
iPhone 5, Βγαίνει πρώτο σε όλες τις μετρήσεις benchmarks

, Techblog, Top 10 σχολιασμένα άρθρα τη χρονιά που πέρασε

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lorentzos

8 στα 10 ειναι θέματα για αναβαθμίσεις?? Τελικά οι αναβαθμίσεις παίζουν πρωταρχικό ρόλο σε μια αγορά ενος smartphone!!! Εκει στην LG τα βλέπουν αυτά??

Γιάννης

Φιλε 6 στις 10 ειναι αυτές οι οποίες αφορούν αναβάθμισεις σε όλα τα αλλα έχεις δίκαιο και συμφωνώ , καθώς επαυξανω για την lg …

dimitris

Ναι γιατί όλες οι άλλες εταιρίες είναι σούπερ και κάνουν τις αναβαθμίσεις στην ώρα τους….η LG μάς πείραξε μόνο!!!δεν είδα για αναβαθμίσεις LG ανάμεσα στα άρθρα..αντιθέτως είδα 2 άρθρα για αργοπορειμένες αναβαθμίσεις Sony…1 για Samsung,Huawei και Motorola..

Γιάννης

Φίλε dimitris συγνώμη αν σε εθοιξα ( αν τυχόν είσαι υπάλληλος σε κατάστημα της lg η μέτοχος ) όντως δίκαιο έχεις δεν ειναι μόνο αυτή , για παράδειγμα έχει η αδερφή μου το Sony xperia U και παρακαλεί να πάρει το JB κάτι που ειναι αδύνατον κατα την γνώμη μου από την στιγμή που βγήκε η καινούργια σειρά των xperia , και επίσης έχω ως τρίτο κινητο καθώς έχω και από τις τρεις εταιρείες συνδέσεις ένα lg optimus l5 το οποίο το συσμοιρο δύσκολα και αυτό θα πάρει JB αφού πήρε και το ICS έκανα τον σταυρό μου . Από την samsung και το s3 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δευτερη σύνδεση καθώς και από το 4S της Apple γιατι έχω συνεχώς αναβάθμισεις και επιδιορθώσεις και για τα δο … LG και SONY με έχουν απογοητεύσει αυτοπροσώπως … Οσο για τις άλλες δεν μπορω να κρίνω καθώς δεν έχω χειριστεί κινητο για πολλές μέρες η μήνες …

dimitris

Φιλε Γιαννη συμφωνω.Αν εξαιρεσεις πιστευω τη Samsung και την Apple,ολες οι υπολοιπες αργουν παρα πολυ με τις αναβαθμισεις η πολυ απλα για να πουλησουν τα καινουργια τους μοντελα δεν αναβαθμιζουν τα παλια.Και μιλαω σαν απογοητευμενος κατοχος Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.