Τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του smartphone σας; – Δείτε ποια ρύθμιση να απενεργοποιήσετε

smartphone, Τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του smartphone σας; – Δείτε ποια ρύθμιση να απενεργοποιήσετε

Εάν η μπαταρία του smartphone σας τελειώνει γρήγορα, μία από τις επιλογές είναι να κλείσετε τις εφαρμογές παρασκηνίου ή η εκκαθάριση των εφαρμογών παρασκηνίου που θα σας εξοικονομήσει εξοικονομεί μπαταρία.

Η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για iPhone και η Εξοικονόμηση μπαταρίας για Android εμποδίζουν την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου. Ωστόσο, κάνουν επίσης παύση ή αλλάζουν άλλες ρυθμίσεις, όπως ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης και η απόδοση της συσκευής. Αυτές οι επιλογές σίγουρα θα εξοικονομήσουν την μπαταρία και τα δεδομένα σας σε σύγκριση με τη διακοπή της ανανέωσης των εφαρμογών στο παρασκήνιο.

Δείτε πώς μπορείτε να σταματήσετε την ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο, βοηθώντας την μπαταρία σας να διαρκέσει περισσότερο και εξοικονομώντας δεδομένα.

Σταματήστε την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου στο iPhone

Εάν διαθέτετε iPhone ακολουθήστε τα βήματα:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Πατήστε Γενικά

3. Πατήστε Background App Refresh

4. Πατήστε ξανά Background App Refresh

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την ανανέωση φόντου, να περιορίσετε την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου όταν είστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi ή να επιτρέψετε στις εφαρμογές παρασκηνίου να ανανεώνονται σε Wi-Fi και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Σταματήστε την ανανέωση των εφαρμογών παρασκηνίου στο Android

Εάν διαθέτετε συσκευή Android ακολουθήστε τα βήματα:

1 . Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Πατήστε Δίκτυο και διαδίκτυο

3. Πατήστε Εξοικονόμηση δεδομένων

4. Ενεργοποιήστε την επιλογή Χρήση εξοικονόμησης δεδομένων

Η εξοικονόμηση δεδομένων θα σταματήσει τις εφαρμογές παρασκηνίου να χρησιμοποιούν δεδομένα, εκτός εάν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi. Ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ενεργά ενδέχεται να μην φορτώνουν πράγματα όπως εικόνες, εκτός εάν πατήσετε στην εικόνα, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελένη Αθανασοπούλου

Δυστυχώς δεν υπάρχει σε Xiaomi κινητά αυτό που λέτε για τις ρυθμίσεις σε Android. Μπορούμε ν το βρούμε αλλιώς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.