Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2012, Ατρόμητος – Ολυμπιακός σε HD στην OTE TV

Σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου στις 20.30, o τυπικά γηπεδούχος Ατρόμητος, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην ολοκλήρωση μιας συναρπαστικής αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από έναν «μαραθώνιο» που ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2011 με την προβολή 35 συνολικά αγώνων στις αθλητικές συχνότητες της συνδρομητικής ψηφιακής τηλεόρασης του ΟΤΕ.

, Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2012, Ατρόμητος – Ολυμπιακός σε HD στην OTE TV

Η τηλεοπτική παραγωγή της OTE TV για τον τελικό, περιλαμβάνει 2 High Definition OB VAN, με περισσότερες από 20 κάμερες HD, 4 κάμερες super slow-motion, Pitch view studio, τηλεοπτικό studio στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερα από 80 άτομα προσωπικό, δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Η ΟΤΕ TV διατηρώντας τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Κυπέλλου Ελλάδας και για την επόμενη σεζόν 2012-2013, θα καλύψει από τις 18.30 με pre game εκπομπή και ζωντανές συνδέσεις με το OAKA, την κορύφωση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας πλούσιο ρεπορτάζ και όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά τον σπουδαίο αγώνα.

Καλεσμένοι στα ειδικά διαμορφωμένα στούντιο της OTE TV στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, οι παίκτες των δυο φιναλίστ Μάρκο Πάντελιτς και Κώστας Γιαννούλης, o βοηθός προπονητής της Καλλονής Luciano De Souza ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες και των δυο ομάδων, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Ηλίας Πουρσανίδης, Τόλης Αποστόλου και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ΟΤΕ Sport 1 σε standard definition και OTE Sport HD σε High-Definition (HD).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε standard definition, ελεύθερα και δωρεάν.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paris1

To OTE TV είναι το μόνο προϊόν ΟΤΕ (για οικιακού πελάτες τουλάχιστον) που θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του. Γιατί από σταθερή και ίντερνετ τα βρίσκω πολλή ακριβά…

ανώνυμος

τι ήταν αυτό το πράγμα εχθες με τις διαφημίσεις του OTE TV στο σκάι που πιάνανε τη μισή οθόνη! ΈΛΕΟΣ!!!

ανώνυμος

πολύ κακή ποιότητα η εικόνα του ote tv. αντε ρε γερμανοι, hd δεν μπορούμε να έχουμε?!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.