Τέλος εποχής; Η HMD καταργεί τα smartphone της Nokia σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές

Nokia HMD, Τέλος εποχής; Η HMD καταργεί τα smartphone της Nokia σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές

Νωρίτερα φέτος, η HMD άλλαξε στρατηγική στον τομέα των smartphone και εγκατέλειψε το brand της Nokia για τα δικά της smartphone με την επωνυμία HMD.

Η HMD συνέχισε να προσφέρει smartphones, feature phones και tablets της Nokia τους τελευταίους μήνες, αλλά φαίνεται ότι οι προμήθειες για αυτές τις συσκευές έχουν τελειώσει, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Δεν θα βρείτε συσκευές με την επωνυμία Nokia στους περισσότερους επίσημους ιστότοπους της HMD στην Ευρώπη, αλλά οι συσκευές Nokia εξακολουθούν να υπάρχουν στους ιστοτόπους της HMD στην Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και τη Λατινική Αμερική. Λογικά, η διαθεσιμότητα σε αυτές τις περιοχές θα σταματήσει επίσης κάποια στιγμή, πιθανώς σύντομα.

Η σελίδα υποστήριξης της HMD εξακολουθεί να διαθέτει τηλέφωνα Nokia που θα συνεχίσουν να λαμβάνουν υποστήριξη λογισμικού, αλλά μένει να δούμε για πόσο καιρό.

Παράλληλα, η Nokia Corporation εξακολουθεί να είναι σημαντικός παίκτης στην επιχείρηση υποδομής δικτύου και ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον κόσμο της τεχνολογίας με προηγούμενες αγωγές εναντίον πολλών κατασκευαστών smartphone, από την Apple έως τη Samsung και μέλη του ομίλου BBK.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Tι να περιμένουμε από μια εκδήλωση παρουσίασης της Apple τον Οκτώβριο

Η Apple πιθανότατα θα πραγματοποιήσει άλλη μια εκδήλωση τον Οκτώβριο για να ανακοινώσει τους νέους Mac και τα iPad.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 13: Επίσημη φωτογραφία αποκαλύπτει το μπροστινό σχεδιασμό της ναυαρχίδας

To OnePlus 13 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο, οπότε και θα αποκαλυφθούν και άλλα πολυαναμενόμενα smartphone.

Smartphones featured Huawei Huawei Mate

Huawei Mate XT Ultimate: Η Caviar το κάλυψε με χρυσό 24Κ και το πουλά 14.000$

Η Caviar, γνωστή για τις πολυτελείς προσαρμοσμένες συσκευές της, μεταμόρφωσε για άλλη μια φορά ένα smartphone σε ένα πανάκριβο κόσμημα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Διέλυσε τον ανταγωνισμό στο AnTuTu με Dimensity 9400 SoC

Η vivo πρόκειται να αποκαλύψει τη σειρά X200, η οποία θα περιλαμβάνει τα Χ200, Χ200 Pro και Χ200 Pro mini, στις 14 Οκτωβρίου.