Τέλος η σειρά Galaxy Note, έρχεται υποστήριξη S Pen σε περισσότερες συσκευές;

Galaxy Note, Τέλος η σειρά Galaxy Note, έρχεται υποστήριξη S Pen σε περισσότερες συσκευές;

Φαίνεται πως η Samsung δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει νέο smartphone της σειράς Galaxy Note μέσα στο 2021, όμως το S Pen θα έχει ενεργό ρόλο. Η πρώτη πηγή που αναφέρει τη μη κυκλοφορία της σειράς είναι ο πάντα έμπιστος leakster Ice Universe, ο οποίος μας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με την ανάπτυξη της σειράς Galaxy Note 21.

Η δεύτερη πηγή είναι ο Max Weinbach της ιστοσελίδας Android Police, ο οποίος μας έφερε και τη πλήρη λίστα χαρακτηριστικών των Galaxy S21. Σύμφωνα με τον Weinbach, η Samsung για το 2021 ετοιμάζει τη σειρά Galaxy S21 μαζί με το Galaxy S21 FE και τρία foldables, το Z Fold 3, το Z Fold FE και το Z Flip 3. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το Galaxy Note 21, κάτι που επιβεβαιώνει σε σχετική ερώτηση του.

Όμως, το ότι δε θα δούμε smartphone της σειράς Galaxy Note δε σημαίνει ότι δε θα δούμε το S Pen. Ο Weinbach επιβεβαιώνει ότι τρεις συσκευές του 2021 θα έχουν υποστήριξη S Pen. Ήδη γνωρίζουμε ότι μία από αυτές είναι το Galaxy S21 Ultra, ενώ πολύ πιθανό να δούμε την υποστήριξη να έρχεται και στη σειρά Galaxy Z Fold. Προς το παρόν δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, όμως σίγουρα αρκετοί καταναλωτές θα κρίνουν αρνητικά την εν λόγω κίνηση.

Πηγή
Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel

Νομίζω πως ήταν καιρός. Εδώ και χρόνια, από τότε που η σειρά S έγινε εφάμιλλη της Note, δεν είχε πλέον λόγω ύπαρξης και δεν προσέφερε τίποτα παραπάνω εκτός από το S Pen.

Kostas. A

Το ανάποδο έπρεπε να συμβεί. Εφόσον η σειρά s δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από την σειρά Note και υστερεί λόγω μη ύπαρξης s pen, θα έπρεπε να καταργηθεί η σειρά s.
Καταργούν τη σειρά Note για να σπρώξουν το κοινό του στα z fold.

Ντίνος

Συμφωνώ απόλυτα

Τζιμ

Εχει μεγαλα μεγεθη η σειρα note φιλε

Gabriel

Όπως και να χει, είτε καταργηθεί το Note λόγω του S ή το αντίστροφο, το point μου ήταν ότι εδώ και χρόνια δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις σειρές που υπήρχε παλιά. Αγόραζες το Note γιατί ήταν μια μεγάλη συσκευή, από κάθε άποψη.

Όσον αφορά για τα Z Fold, (προσωπικά) δε νομίζω ότι η Samsung καταργεί τα Note για να τα προωθήσει γιατί έχουν διπλάσια σχεδόν τιμή. Δεν έχει κάποια λογική για μένα.

ΜΙΧΑΗΛ Γ.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ SAMSUNG!!! Το αναποδο πρεπει να γινει!!!Αντι να καταργησει τη σειρα S και να κρατησει τη ναυαρχιδα κανει το εντελως αναποδο και παραδοξο!!! θα χασει σιγουρα πελατες!!! Απο S πας σε iphone ευκολα. Οποιος πηρε NOTE δεν αλλαξε ποτε!!! Μακαρι να συμβει η τιποτα η το αντιθετο!!!!

Ιωάννης

Μεγάλο λάθος το note ήταν πάντα πιο εξελιγμένο από την σειρά των s και μόνο ότι το έβγαζαν λίγο πριν ανακοινωθούν τα νέα iphones δείχνει την αξία του

Γιώργος

Κακώς. Τα note είναι η ναυαρχιδα και πρέπει να παραμείνουν έτσι.

SUPS 👨‍⚖️

θ καταργηθει η σειρα Note…δλδ s21 ultra θα εχει απλα υποστηριξη πενακι απλα χωρις δικια τ θηκη για αυτο?δεν μ φαινεται λογικο ..για τη σειρα s πλεον τα +μοντελα ισως ειναι μια πιο οικονομικη λυση με καλη ποιοτητα κατακευης και καλα χαρακτηριστικα… συμφωνω παντως οτι ισως γινεται για να προωθησουν τ fold …

AsteriOS SteliOS

Το ότι έφτασε η εποχή όπου τα “NOTE” και τα “S” ήρθαν το ενα πάνω στο άλλο χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες (πλην του spen) ήταν αναμενόμενο. ..όπως αναμενόμενο είναι αυτές οι δύο σειρές να ενωθούν. Είμαι χρήστης κυρίως των ΝΟΤΕ αν και σε θεμα αισθητικής προτιμώ τα κάπως πιο καμπυλωτα “S”. Με τις flip και τις συρρώμενες οθόνες να αποτελούν πλέον τε νέο τρέντ της εποχής, θα προτιμούσα η Samsung τον Ιανουάριο να παρουσιάσει 4 συσκευές όπως εκανε πολύ ορθα και η Apple. Οπότε θα ήθελα 2 συσκευές “S” μια στις 5.6″ και μια στις 6.1″ καθώς και 2 συσκευές ΝΟΤΕ μια στις 6.5″ και μια στις 6.9″. Και στις δύο σειρές σηκώνει μια και μια να είναι με καμπυλωτή οθόνη και μια επίπεδη. Επίσης μπορεί η Samsung να βγάλει και από μια FE εκδοχή και των δύο. Με αυτό τον τροπο λύνει όλα τα θέματα και τα γούστα και αντί πχ να λέει Samsung Galaxy S21 ultra μια συσκευή να την πει πολύ απλά ΝΟΤΕ 21 και την άλλη ΝΟΤΕ 21+ …
Τι λέτε συμφωνείτε παιδιά ???
Καλύπτω όλα τα γούστα ???

Κωστας

Πολυ σωστο σε βρισκω φιλε μου εγω παντως συμφωνω μαζι σου.

Nick R

Η σειρά note ήταν σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Βέβαια με τις 2,3 στραβες που έκατσαν στην σειρά note στο παρελθόν, συν οτι πλέον η μια σειρά S έφτασε την σειρά note. Γιατί πάντα τα note ήταν μακράν μπροστά, επομένως ίσως αποφάσισαν για χαρη κόστους να γίνουν οι 2 σειρές 1. Επίσης όπως λένε οι προλαλισαντες η μοδα και η τεχνολογία αλλάζει επενδύουν στα αναδιπλουμενα κινητά που έχουν και την διπλάσια τιμή. Αν δεν πέσουν οι τιμές φιλοι μου πλέον ο περισσότερος κόσμος θα γυρίσει την πλατη του.

Δημήτρης

Η αγορά ενός τηλεφώνου είναι σοβαρό θέμα και δεν το λέω ειρωνικά, αφού είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ της καθημερινότητας.
Όμως πολύ πιο εύκολα θα τοποθετηθούμε και θα προβληματιστούμε για ενα Θέμα σαν αυτό, δηλαδή αν θα υπάρξει note η όχι και πολύ πολύ λιγότερο για την συμπεριφορά των Τούρκων και αν θα έπρεπε να τους μποϊκοτάρουμε αρνούμενοι τα προϊόντα τους.
Ασ μην έχουμε χαμηλής ποιότητας προβληματισμούς.
Θα σας την ‘εσπασα’ σίγουρα αλλά είναι μια αλήθεια.

SUPS 👨‍⚖️

σε ειδηση για τεχνολογικο προιον κορεατικης εταιρειας σχολιαζουμε.Αν τυχον θελει το techblog ας ανεβασει ειδηση για τεχνολογικα προιοντα απο τουρκια για να κανεις και εσυ το σχολιο σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.